AS plaka clio sport yada RS varmı sitemizdenbiraz önce geçtim yanından galerianın orda arkamdan sellektorn anasını ağlattı ama geçmiş bulndm uzun saçlı bir arkadaş vardı içinde
AS plaka clio sport yada RS varmı sitemizdenbiraz önce geçtim yanından galerianın orda arkamdan sellektorn anasını ağlattı ama geçmiş bulndm uzun saçlı bir arkadaş vardı içinde
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
tz corsa saemeti gördüm lafladık biraz. 15 dk önce oğuzhanın maxiwoss u gördm florya shell ın karsısında ama kendisi yoktu ortalıkta![]()
narlıderede 2 tane s2k ve ad gri plaka typer gördüm masallah araclar cok güzeldi kazasiz belasiz![]()
-SESA-
dün gece ankara tayfasının hepsini gördüm özellikle dikkatimi konya yolundan emniyete müdürlüğüne doğru sıkan turbo vtec ve gsx çekti emniyetin önünde çata pata yapınca gece 2de herkesi dışarı döktüler![]()
o arkadaşları esefle kınıyorum
![]()
Cevizlibağ'da JAD 41 Type-R
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
bob corsa emlak konut önünde gördüm şimdi vv 106 gti gördüm
23.49'du saatBalkonda wireles sefası sürüyordum baktım kızarık polo hafiften devirlene devirlene geliyor.Aha dedim.
Aman dikkat abi yerler ıslak eğlenceye gerek yok canından değerli değil.Bu konuyu öncesindede söylemiştim zaten.
menekşe sahilde maxivos,mat sarı vos, ud focus ve gumball 3000 sticker lı leon görüldü...
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)