dün kepekli yokuşunun ordaki shell de 06 An plaka mcs görüldü bizdenmidir acaba bilmiyorum.
Daha sonra Erhan görüldü beraber park caddesinde inlettik![]()
dün kepekli yokuşunun ordaki shell de 06 An plaka mcs görüldü bizdenmidir acaba bilmiyorum.
Daha sonra Erhan görüldü beraber park caddesinde inlettik![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
dün gece saat 2 sularında eskişehir yolu armada önünden park caddesine kadar 58 plaka beyaz RX8 ile patlattık![]()
YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-
dün akşamüstü haliç köprüsünün üstünde sekolive ı gördum araba kalabalıktı selam vermeden geçtim![]()
bugün ümr küçüksu cd. üzerinde tt coper S le arify abiyi gördüm önündede uba 88 vardı sanırım
onları gördükten bi 5 dk sonra filan dey 53 s2kyı gördüm ses iyidi![]()
goki ve xdream emre yıne aynı yerde goruldu magandalık ornegı sergileyerek slm verildi.ayrıyeten ome_rs frid fuurkan alerer ve fb_erol goruldu.bıde dila hakkında duyduklarıma ınanamadım cok ayıp etmış
safak e30 ile detailing görüüşüldüve caddede forumdan bir çok arabaya denk geldm
birde caddeye cıkan yolda 07 plaka siyah civic hb gördm yeni kasa benim sattıgım stckerlardan vardı arbadaoda bizden olsa gerek
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
dun aksam ustu ZK m3 göruldu ortakoyde
sekolıve halıc te goruldu bende metrobusteydımselam veremedım
dün 30 tane 106 gti gördüm![]()
Sabah işe giderken atakent ışıklara gelmeden vın 08 evo x park halindeydi olgar abinin aracıydı sanırım
dün bide kremit rengi bi wos gördüm sabah saatleri okmeydanında TR019 plaka sitemzdenmiri maşallahı vardı diriliğnini![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
dün acıbadem metrobüsün orda frd sarı s2000 i gördüm kadıköye doğru arkasında indim beni görmedi acıbadem pizza hut ın orda bi sarı s2000 daha vardı plakayı göremedim onun yanında durdu gene beni görmedi... ayrıca frd s2000 orj jantlarını taksın ya sarı yakışmamış bence![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)