@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
YGT s2000 görüldü![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Basaksehir tarafinda oturan sari oz jantli beyaz evo x burdan mi acaba ? Bugun yanimda gaza oturdu moral falan kalmadi da bi tesekkur edicem kendisine![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
EBF 34 plakalı S2000'ni gördüm Bakırköy'de bizden midir bilmiyorum..
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
34 SS 602(rakam yanlis olabilir ama 3 basamakti) plakali siyah eski kasa Mercedes CLK tanidik midir? Gordugum yerde elini *****am, cok iyi gidiyordu masallahIstanbul'a girer girmez moral bozdu.
hangsini yazsam çok apachi gördümbide gry tt gks fn2 typer ayf tt sohbet muhabbet gazlama=)
Kumburgaz keyif orda bircok arac gordum sciroccolar fln vardi birde kirmizi golf gti vardi berbr ciktik uzadi gitti sanrsam 35 plakydi siteye uyemi blmym
he bir dee KNG 77'yi bu gece TEM'de gordum Kavacik'a gelmeden az once, basiklik ve tamponlar iyi de cakma f1 cakar ve jantlar, kaplama falan kotu duruyor![]()
c.tesi sabah emresener ' di sanırım DR 9113 Yeşilköyden ataköye kadar peşpeşe geçtiksiyah mat siyah scooter wardı bende kornaya bastım yanından geçerken. İncirli köprüsünün üstünde EFG 17 görüldü mavi corsa karşıdan geçiodum kornaya bastım ama bakmadı. DY clioyu gördüm medicana hastanesinin önünde.
c.tesi akşam YMK 61 astra Gumball Leon Gun plakaydı sanırım. Onun hemen önünde BY palio BBS jantlı olan. @Yeşilköy.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)