yarın tekirdağ muratlıdayım var mı bizden biri
Kfl s2000'i gördüme-5 acıbadem civarında sanırım turbo'ya geçmiş.Spool sesi fenalarda.
İnstagram : onebimmerstory
kng 55 rocco @ kavacık
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
KOZ 61 M3'le Arif'i Sabiha Gokcen yolunda TEM'de gordum, once hizli gectim yanindan sonra sag seritte bekledim gelemeyince emniyete gecip bekledim artikSonra arkadan biraz izleyip yaninda korna caldim bakan olmadi, selamlar Arif kardesim
06 plaka gri Focus C-MAX vardi bende.
34 FU ... rakam grubunu göremedim gri 106 akşam saatlerinde havalimanı kavşağında sağ yandan tozumu aldı sağolsun sitedenmidir bilmiyorum. selam sitedense...
ups çok ayıp etmişim ya .. valla hiç dikkatimi çekmedi , sağa sola bakmıyordum inan .. bi daha gördüğümde üstüne kırarim kendimi affettiririmçok selamlar olsun ..
eski aracım ümraniyedeydi .. evet renault brandası vardı üzerinde .. ama dediğim gibi ümraniyedeydi .. şuan ardahan da yada belki adanaya geçmiş olabilir ..
ss 550 clio rs foruma üyemi? arabanın baya konusu geçmişti bi ara bi arkadaş bakiodu onu gördüm bende edirnede bgn çata pata gazliodu
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ataşehir,Shell'de olan bütün TT ekibi görüldü(TH T Typer, SUC 92, BA Typer,GNS typer, EMG GSİ,e36 m3 kor plakaydı sanırım. 61 plaka Kırmızı Evo, EH vti, EK 4417 gti,28 EE gti,AK 769, 41 clio rs, vtecburac,trendşeref,Melih abi,JDM EF9(Taylan abi) Mavi 206 rc, tek kapı beyaz 206 dizel powa, ve daha aklıma gelmeyenlerBaya kalabalıktı panayır vardı mübarek
Polis amcalar geldi;
P:Nerde yarışcak bunlar ?
B:Ne yarışması abi benzinlikte yarışmı olur..
P:Ne için toplandınız peki
B:Abi dergi çekimi var oyüzden.
P:Ne dergisi bu ?
B:Tr tuning modifiyeli araç dergisi.(Polise sarıyoruz tabi)
P:Telsizden anons geçti ataşehir shell'de toplanmışlar yarışa gidicekler bi an önce gelin hepsine ceza yazın.
Millet ufaktan arazi oldu tabi, amirdi sanırım nere gitti bunlar ?
P 2:Herkez gitti amirim şurda siyah bmw var ona bakalım isterseniz ?
P:Ruhsatı ver bakalım
BMW:Genç bi arkadaş verdi ruhsatı
P:İnceledi tamam dedi verdi ruhsatı
B:Abi bütün adamlar gitti o adamada sen yol verdin ceza yazcak kimse kalmadı naptın sen falan başladık gülmeye![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)