zıpzıp oğlu EE
CRC GARAGE
61 plakalı kırmızı evo öğlen ataşehir shell'de görüldü forumdanmıdır acaba ?
RcKid Mustafa goruldu
Onurgti ve yakisikli kara oglu VV
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
emreşener , Melii , trgy tanışıldı . Akşam üzeride yeşilköyde Dragger punto görüldü..
ukku Nickli Üyeden Alıntı Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir.. Hangisini alsan aklın öbüründe kalır
Musti PoweR Nickli Üyeden Alıntı emreşener , Melii , trgy tanışıldı . Akşam üzeride yeşilköyde Dragger punto görüldü.. dragger lar beraberdik turluoduk
"Wagen"thusiast
eser Nickli Üyeden Alıntı Onurgti ve yakisikli kara oglu VV Nerde gördün ben niye seni görmedim
34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı dragger lar beraberdik turluoduk o kadar dükkanı sordun abi bi uğrasaydınız
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Nerde gördün ben niye seni görmedim Mc de gordum ekipler dagilirken geldim hemen ciktim gri 106 nin yanindaydin yanim musait degildi duramadim
eser Nickli Üyeden Alıntı Mc de gordum ekipler dagilirken geldim hemen ciktim gri 106 nin yanindaydin yanim musait degildi duramadim Hee anladım o zaman tamam
merter mc te onurgti görüldü
focus emre,livestrong samet,bilal,anıl37,ulaş vs vs
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı merter mc te onurgti görüldü BP'de abi ne MC'i
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı BP'de abi ne MC'i yanyanalar olm ne farkeder benim araba hala orada , bozuldu yavrucak
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı yanyanalar olm ne farkeder benim araba hala orada , bozuldu yavrucak Yok abi çok şey farkeder takılmıyorum artık MC'e eskisi gibi BP'de benzin aldım çıktım hemen zaten annem vardı yanımda Hayırdır sıkıntısı ne ?
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Yok abi çok şey farkeder takılmıyorum artık MC'e eskisi gibi BP'de benzin aldım çıktım hemen zaten annem vardı yanımda Hayırdır sıkıntısı ne ? marşla ilgili bir sorun var , sen geldiğinde uğraşıyordum ama olmadı. Sabah çekicekler arabayı.
Sakaryada STP Type-R görüldü..
Dizel Yedek Parça
hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı marşla ilgili bir sorun var , sen geldiğinde uğraşıyordum ama olmadı. Sabah çekicekler arabayı. Geçmiş olsun abi..
bu aksam merter yanyoldaa aslan abıyı gormus olabılrım, onun araca banzettım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları