sarı honda civic hb. BN plakalı buradan mıdır.Havaalanından tem altınyıldıza kadar beraber gittik..
sarı honda civic hb. BN plakalı buradan mıdır.Havaalanından tem altınyıldıza kadar beraber gittik..
E5 te eser ayvaz ve arkasindan by plka megane 3 dip yetdeydi ikiside
Joyda ak vtec ve harunu gordum sanirim![]()
Mat Füme Alfa Guli gördüm. Burdan mıdır ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ZAN type-R ümraniye belediyesine girer gibi yaptı çıktı gitti sonra göremedim bir daha aşağı indiğimde.. acaba işi mi vardı yardımcı olamadım..
Asıl sancı uyandığında..
kırmızı 'jet 06' Corsa görüldü![]()
Dun aksam ustu Basin ekspreste sari s2k goruldu . 3 haneli plakaydi ve bkm plaka olan degildi
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Sabah saat 9 gibi e-5 bostancıda solda e36 coupe gördüm önde ofsetli remotecdi sanırım arkalar orjinal kapak az bişey basıktı.Maşallah.Cem bozbeydi sanırım.
sabah 11:30 civarı şebboy sokakta park halinde ygt plakalı megane trophy yi gördüm. yılan gibiydi valla![]()
batıkentte öğlen tek kapı beyaz E39u gördüm 01 ZG plaka olmuş
akşamda 9:30 gibi beşevlerde eski sattığımız sarı dtm a4ü gördüm, bp içerisinde de dirk ramçonun polo vardı kendisine baktım göremedim
ön arka tamponlar orjinal m5 veya mtek olsa yan marşpiyel sökülse 18-19 jantla basılsa sağlam durur
bagajın üstündeki spoilerı sökmüşler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)