ahahha bi utanırsın bi yetişemezsin nedir benim senden çektiğimhaftaya inş dicemde ozamanda ben yokum
![]()
ahahha bi utanırsın bi yetişemezsin nedir benim senden çektiğimhaftaya inş dicemde ozamanda ben yokum
![]()
Livestrong
AhahahahahaAbi nabıyım bu gün araba bulamadık yoksa ben hazırdımda
Hatta çocuklara baya bir sövdüm araba bulun diye oolmadı bulamadık
Ben gelmeyince sakin geçiyor nedense oraları bakalım havalar ısınıyor haraketlilik başlar artık
TZ' i de cilalı bir şekilde görürsem deymesinler keyfime
En son gördüğümde 2 haftalık pisliği vardı hahaha
![]()
inşallah kısmet 2 haftalık değildir la o otoparkta 3 gün yatsın öyle oluyo lafta kapalı otopark dışardan daha çok toz alıyo
bugün miss gibiydi kaçırdın ayın 30'unda cilalayıp getircem senin için
![]()
Livestrong
İnşallah abim benim hahahEn temiz Pısık Corsa' ı yakından görelim yahu :P hahaha
Kazasız belasız abicim nazar değdirmiyim şimdi arabaya
![]()
Bazı zamanlar merter mc e gidiyorum tanıdık bir nissan çıkarmı diye ama hep hüsran.. Gece gittiğiniz oluyorsa, muhabbette iyiyse gelrim bende..
valla ben 8 de gittim 7 8 araba arkadaşlarla 11.30 a kadar takıldık sonra başka yere geçtik
Livestrong
Valla abim genellikle Merter Mc' de Cumartesi günleri genellikle 8-9' dan sonra haraketlilik başlıyor gece 1-2 ortam iyi olursa 3' e kadar gittiğini bile duydumAma kimi zaman oluyor ki apaçiler basıyor onların yaptığı taşkınlık yüzünden Mc' den insanlar polisi arayıp şikayet ediyorlar onlarda gelip dağatıyorlar ortamı kuş uçuyor ondan sonra ortalıkta
Abi ne yaptınız siz yaBaskın mı yaptınız 7-8 araba ile gelip oysa ben senin tek kişi gelip tek kişi gitmene alışmıştım abi
Arkadaş açtı şimdi sövüyorum çocuk neye uğradığını şaşırdı
![]()
Clio williams'ı gördüm telefonla konuşuyordu, selamı görmedi.
Az önce eve yetişmeye çalışırken bi a4'e ayıp ettim sanırım, sitedense o da kusuruma bakmasın![]()
.
Dolu abi doluuuFiltre takan geliyor esiyor gürlüyor orada hahahaha
Apaçilerin vazgeçilmez mekanı oldu onlar yüzünden
Haftaya yamacıma alıyımda sövmekten beter edicem onu abi hahaha
O reset' i göremedim ya canım sıkıldı şimdi
![]()
vv2001 gtı vardı 1 cvarı mc den gectgmde
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
marmaris'in önünden gecerken japantuner,zübeyir,meh66,öner,emre abilerimi görüp cektim kenara ayak üstü biraz sohbet gırgır samata yaptık![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
GFJ 306 gti saat 11 cıvarlarında soyak yenişehirde.akşam merter mc gelicektim ama saat 23:30 bayrampaşalıyı aradım evdeyım dıyınce geri göndüm köprüden.gelseydim keşke.
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)