otomania Nickli Üyeden Alıntı barıs ardalı, timer,h.savas,ahmet yılmaz,volkan fb,exca,sürüngen lada ve bikaç kişi daha Aynen bu tayfaylaydim
In vtec we trust. "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç. "Dude I almost had you." RIP Paul Walker. Mapped by Dr. Ecu Rebuilt by Hizli Rektifiye Powered by Sistem Honda
D.CaN Nickli Üyeden Alıntı dün gece marmariste YGZ,DBS,GNS,HF typerlar,cuk s2k,mamimakinen ng 106 AZ 306.. oooo AZ geri dönmüş mekanına
///Peugeot Sport vtecburac Nickli Üyeden Alıntı 6 ya fena attım kanka
KS typer besıktas her zamankı yerınde emre kankamı ortakoyde gordum bebege kadar tacız ettım caddede ualper uzun ugraslar sonucu bulundu beraber sezaı yi ziyaret ettık
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Polisleri görünce benim kaçışım nasıldı lan hayalet gibi yavaşça, süzülerek
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
otomania Nickli Üyeden Alıntı barıs ardalı, timer,h.savas,ahmet yılmaz,volkan fb,exca,sürüngen lada ve bikaç kişi daha +1991...:d
tabi ya ...
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı merter mc'den sürüngen lada geçti iyiydi gerçekten yunus'un karşı yönden gidişi halen gözümde bop bopp baskın sonrası mc'den çıkışlarda iyiydi Alicanrs kankamin hediye ettigi kornayla merter mc'e baskin yapalim dedik
.
BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Alicanrs kankamin hediye ettigi kornayla merter mc'e baskin yapalim dedik ahahaha bi girdin bi çıktın zaten zıp zıp sekerek
BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Alicanrs kankamin hediye ettigi kornayla merter mc'e baskin yapalim dedik korna süperdi ....
5 dk önce beşiktaş barbaros bulvarında eh vtec görüldü.Maşallahı var
Az once sac plaka ve mof plaka s2000 bodruma dogru ilerliyordu onlu arkali
http://i56.tinypic.com/se0qih.jpg
Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı 5 dk önce beşiktaş barbaros bulvarında eh vtec görüldü.Maşallahı var İlk defa beni goren biri oldu saolasin
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı ahahaha bi girdin bi çıktın zaten zıp zıp sekerek h.savas Nickli Üyeden Alıntı korna süperdi .... çok teşekkürler arkadaşlar
tuncay Nickli Üyeden Alıntı İlk defa beni goren biri oldu saolasin sen görmedin mi abi beni eğer sende gördüysen polo gti la ilk gören sen olcaksın görmediysen daha gören yok
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hayalet gibi yavaşça, süzülerek ahahaahaha Sevimli hayalet casper gibiydim Ne far yaktım ne bişey Kaçışım efsaneydi
34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı sen görmedin mi abi beni eğer sende gördüysen polo gti la ilk gören sen olcaksın görmediysen daha gören yok ben seni gecenlerde yeşilköyde gördüm ama yazmadım
OEM+
yokmu beni gören sabahtan beri basıyom ordan oraya
trgy Nickli Üyeden Alıntı ben seni gecenlerde yeşilköyde gördüm ama yazmadım ilk oldun vallahi abi bi ıslık cal tanısırız bişeyler içeriz
Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı sen görmedin mi abi beni eğer sende gördüysen polo gti la ilk gören sen olcaksın görmediysen daha gören yok Yak ya gormedim malesef hanim ile kava yapiyoduk deniz donusu hep gaza asiliyorum diye
Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı ilk oldun vallahi abi bi ıslık cal tanısırız bişeyler içeriz tanışıyoruz zaten kardeşim,senden pileysteyşini almıştım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları