benzin koyarmi hic saroşuma benim. adamda para *** gibi ;p
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Cumartesi gece ataşehir marmaris , EKEray abi ve arkadaşları , Bronz jantlı S14 ,
Ataşehir Ş. - GNS 01 Dou , HD plaka Polo GTI
Rumeli Hisarı - EmreD. Emrah birde tanışamadığımız bi e46
Heh birde Little Trees amerikan bayraklı koku takmış , yeni kasa siyah polo , amacını anlayamdım neden yol vermez fren yaparsın sürekli önümde anlamadım.
Gereksiz yere benzin yaktırdın bana.
Cuma aksam batı atasehirde mavi fiat 500 goruldu hayretler icinde baktık super olmus arac arkadas telefonde konusuyodu birsey diyemedik. Cumartesi batı marmarisde baya birileri vardı ozellikle s14 fenaydı.
Arac sahiplri kimlerdir bilmedgm icin oyle uzaktan baktim husnude kalabalikti o ara artik baska sefere kismet bnde genelde hep oralarda oluyorum o aksam rocco nun arkasinda beyaz audi q7 vardr ben genelde onunla oluyorum gorursen haberin olsun dizel specyada corsayi biliyorsun zaten
Birde eklemek istedim saro-ş egzos patlamasa cook guzel olucak tepkiler hic iyi degildi etraftan araba yoksa herseyyle super allh kazasiz belasz bnmeyi nasip etsin
Ben de biraz sesi azaltmak istemistim ama mumkun olmadi genelde fazla patladigini duyamazsin sakin kullanirim fazla yormayi sevmem fazl titizimdir aracim hakkinda ki bende sallarim genelde oyle bir durumda bitane seat vardi hatta onunki baya patl iodu ona saliyoduk bizde husnude![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)