FUR auris kusura bakma ya basin ekspreste aynadan bilali(kirmizi rocco) gordum ona yanasiyodum tamponundan sen ciktin
(low rider) mavi corsa 'yi da otoparktan eve yururken kendi otoparkinda yatarken gordum az once![]()
FUR auris kusura bakma ya basin ekspreste aynadan bilali(kirmizi rocco) gordum ona yanasiyodum tamponundan sen ciktin
(low rider) mavi corsa 'yi da otoparktan eve yururken kendi otoparkinda yatarken gordum az once![]()
Charged & Supercharged
pek sevmiyorum orayı kardeşim sakin yerler iyidir aslanımla bana![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
en güzel secim. ben dun bi yarım saat uğradım. değişik değişik hareket yapan çok insan vardı. tamam belli tayfa usturubuyla oturuyor ancak çokda değişik hareketler yapan polislerin gelmesine sebeb olan bebe çok.
Heleki 2 tane subarucu vardı dun biri eski kasa muhtemel 1.6 yanyoldan sıkasıka geldi duramadı son anda girdi
bide mavıı bugeye vardı. tek arabanın zor geçtiği yerde sıkmalar kafa *** oynatmalar falan gereksiz işler.. ben arabamız özeniyim ediyim biri gelsin şekil yapcam diye arabama vursun gelde katil olma..
Bugün apex drif yarışında ,laguna s13 un sahibi kemal soylu , meh66 nın sahibi alicanında içinde bulundugu pit ekibine acımasızca fırça kayıyordu.
Polisler seneler sonra bıktı artık herhaldeki Merter MC'e bu kadar kalabalık aleni bir şekilde her cumartesi gidiyor. Seneler önce neydi öyle. Megafon ile açık tehditler. Amirin gelip bağıra çağıra kovmaları felan.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
abi merter mc'e gelen yoktu ki, son aylarda çoğaldı gidenler poliste her hafta sonu orda yeniden![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)