In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
orhan guney umranıye![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dün gece ataşehir kalabalıktı.
Dönerken de e5'de mecidiyeköyden bakırköye dogru kng 63 s2k, sıka sıka gidiyordu. Saat 3. sularında
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Dün gece hem alternatörü, hem de hidrolik direksiyon pompasını söküp dağıttım, kasnak ve braket ayarlarını sıfırdan yapıp tekrar monte ettim. Yoksa ben de Ataşehir civarında olabilirdim.
Arabayı ve motorunu o kadar ezberlemişim ki, tüm işi gecenin karanlığında sadece bir fener ile, ekseriyetle el yordamı tekniği ile yaptım. Tüm civataların, vs. yerlerini ezbere bilmeme kendim de şaşırdım.
TEM de 34t plaka Q4 Maxi Hakan abiyi gordum
Su an Florya Besyol sanayi deyim gece icinde bakalim kimleri göreceğim![]()
cuma günü topkapı tarafında 4 veya 5 tane s2k yan yana dizilmiş yatıyodu
07 dbs 16 polo gti Serdarı ı ışıklarda,06 ruh 21 plakalı kırmızı colt czt yi dedeman don kişot un önünde gördüm...
Oglen EES20 plaka S2K once Ortakoy'de sonra da Kurucesme Opet'te benzin alirken, aksam ERM R53 Mcs Baltalimani Oba'nin onunde ve JET Corsa Mecidiyekoy'de goruldu. Istinye sahilde de 2 tane E36 Sadik'in onune cekmis muhabbet ediyolardi burdan midirlar bilmiyorum.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Ben de c.tesi akşamı Firuzköy'de bi Clio RS gördüm. 34 HV plakalı gri. Araçtaki ses ve görüntü güzeldi. Siteden mi bilemiyorum ama![]()
Dun cadde evn taypar airli cabrıo audı![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)