dün akşam armageddon görüldü camaro ile akşam 6-7 gibi cayyolunda
saat 8 gibide eskişehir yolunda ikitane bmwci yeni 3 ve 5 di forumdanmıdır bilmiyorum pokemon edildi![]()
dün akşam armageddon görüldü camaro ile akşam 6-7 gibi cayyolunda
saat 8 gibide eskişehir yolunda ikitane bmwci yeni 3 ve 5 di forumdanmıdır bilmiyorum pokemon edildi![]()
Dğn akşam Emre E kardeşimle Avcılarda rastlaştık karşı yönden geçerken hemen bir telefon Benzinde buluştuk iki sohbet muhabbet ettik(edemedik) Gsnin maçı sağolasun iki kelam edemedik ama olsun ene tekrarlarız kardeşim
Bunun dışında Avcılar orta kahve air caddy Ali, Ultraleggera Samet, Halo, Ramorex,Uerbas,Çağlar vs![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
dün floryada fzg samet görüldü korna çaldım tanımadı sanırım,
bob corsa görüldü
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
A4ten çıkıp Naza sigara almaya giderken gri ep2 gördüm gece 11-12 arasıydı drago Alper abinindi sanırım.
Beyaz VB plaka S2k Istoc'un onunde yapistirirken, CNK plaka Golf6 Bayrampasa'da sabah trafihinde goruldu.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye