Set plakali yeni kasa leon lacivert renk forumdandi galiba masallah guzel duruyo kosuyolunda gördüm dün
Set plakali yeni kasa leon lacivert renk forumdandi galiba masallah guzel duruyo kosuyolunda gördüm dün
eskiden hergün fabergeyi gorurdu adam askere gitti techden kimseyi goremez oldum![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
JR Sarı typar arkasındada mavi megane feneryolunun ara sokagında nakla kafenın yan sokagındaydımasallah 2sıde cok ıyı duruyor
koctas otopark VL plaka ep3, haznedar time-R
ivedikte MGR 03 plakalı 350z görüldü forumdansa selamlar![]()
Aydınlık çevreli caddesinde 1 saat önce AE plaka beyaz vtec2 yle ara sokaklarda peşpeşeydik burdansa selamlar![]()
Merter Shell'de Burger King'in orada bir sürü opel corsa vardı, önlerine park ettik kusura bakmasınlar![]()
- Bize Her Yer TRABZON
37 plaka beyaz scirocco forumdanmıdır ? etlik bentderesı yolunda goruldu...
En Tehlikeli İnsanlar Büyük Makamlara Gelmiş Küçük İnsanlardır...
dün RUN plakalı corsa yı akay caddesinden bulvara bağlanırken gördüm trafikte duruyordu baktım baya bi amacamlar filmliydi (elinde beyaz dogosu olan kişi ben )
![]()
jum fn2,gza 106gti beylikdüzü,merter mc sarı ek civic vs vardı en önemliside polis vardı birşey yoktur umarım.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)