5 dk önce maltepe sahil yolunda Geçilecegini anlayinca üstüme araba yatıran bd plaka beyazz leon fr burdanmıdır![]()
5 dk önce maltepe sahil yolunda Geçilecegini anlayinca üstüme araba yatıran bd plaka beyazz leon fr burdanmıdır![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
PPA Golf 7 Istinye'de goruldu.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
dün akşam 10 civarı beyaz ef civic görüldü korna çalındı duyulmadı sisler açık takılınıyordu![]()
dün akşam erenköyde 59 yv 444 dü sanırım kırmızı cuprayı gördüm. kahve dünyasının karşısında yeşil air focusu gördüm.
saat 10 civarlarıda sahilde buluşmamı vardı artık ne vardı bilmiyorum ama baya bi kalabalık vardı.
Berkay'in eski air Vos'u Istinye sahilde gordum, cikarken yol veren beyaz E bendim![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Gebze'de orcunnn Mustang görüldü.![]()
Valla şu geçtiğimiz 1 hafta 7-8 araba gördüm forumdan tem'de ve leventtesarı hardtoplu s2000 plakasını hatırlamıyorum, maşallah araca o da buradandı sanırım.
![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Siyah m6 bahçeliyi inletiyor bugün.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
deamon car c4 Aslan'ı gördüm ;
daha doğrusu o beni gördü yeni aldığımız mk6 jettayla önümü kesti sanko sanayide
dikkati takdire şayan valla
tt de tek hobi olarak benimle minibüs yolculuğu yapan kişi o
haberleşelim
bu arada cem abi o eg civic ne öyle![]()
yeditepede zk s2k bpc s2k görüldü
Ömür plazaya gelmeden sağda emniyet şeridinde yanyol tarafında siyah s2000 34 L plakalı..
az önce yine aynı yerde e5 tarafı şampiyonlar liginde kupa kaldırıyorduevolar subaru falan çıtırdan gazlıyorlardı
- Bize Her Yer TRABZON
akşam baya araç vardı merter mc de.olduğu yerde kesiciye sokanlar benzinliğin girişini çıkışını kapatıp müşteri giriş çıkışını engeleyenler yüzünden polis amca geldi dağıttı herkesi.1 kaç apaçinin yüzünden huzur kaçtı dağıldı herkes
DRİLLGTİilk değilsin,sonda olmassın
Cayyolu civarinda surekli gri renk s2000 goruyorum.Bugun de siyah bi s2000 ile koru sitesi duzlukte hafiften gazliyolardi. Masallah cok iyiler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)