JU 4416 bordo 106 gti bu sabah Başakşehir'de görüldü maşallahı var duruşu gidişi sesi herşeyi harika.
JU 4416 bordo 106 gti bu sabah Başakşehir'de görüldü maşallahı var duruşu gidişi sesi herşeyi harika.
Dün özgün abiyi gördüm Sun plaza önündeki atm deFiestayla gelmişlerdi arka koltukta da bilal abi vardı sanırım yanlış görmediysem
![]()
Mak 42 golf Bahceli 7 de görüldü forumdansa selamlar
Bide Alpin garaj da "Dookan" nickli Doğukan abiyle tanıştık![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
bahçeli 7'de hosta piknik'in ara sokakta arkalı önlü AL vtec ve VTC 20 sedan vtec duruyorlar kaldırımın üstünde
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
bu sekıldemı ?
Bahcelıye gıderken umıtkoyde 4 kapı polo gti tacız ettı benııncedne gazladık ılerıde bekledı saga sınyal verdım o dondu ama ben donmedım eger yolu ora degıl ıse benım ıle gazlamak ıcın dondu ıse kusura bakmasın
KVC ıbıza cupra besevler Burger de goruldu![]()
Az önce 3.caddeden corsa dti geçti kornaya bastı,kimse o selamlar.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
mavi bir corsa ile eski kasa mercedes yaylada doğru hızla cıkıyolardı şimdi plaka göremedim de merso sağ sol biraz fazla riskli gidiyor
birde dün gece sabah ezanı saatinde birisi bahçepark avm önünden cıkarken kesiciye girdi sağolsun irkilerek uyandık biraz daha dikkatli olunsa![]()
dasestar
gidişi mükkemmkel seyrantepeden bastı okmeydanı sapağına kadar sesi muazzam.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Pazar günü Berkan Okan bahçeşehir gölet otoparkında telli arabayla oynarken görüldüArabamada imza atmış sağolsun bagaj kapağına
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
emreekinden alınma telli değil bikere
ayrıca tapelerı yayınlıyorm baskın
sen beni daha görmeden arabanın icine gecerken arkadasm çekti olm ne yazdın lan adamın arabasına geldi bakınıyo diyodu
edit: senelerin tuborgcususun (he bide eiffel) 40 yıl düşünsem senin gölete yürüyüşe gelcegini düşünmezdim neler yaptırıyo adama bir kısım medya haha sağlıkcı yaşam mod on
![]()
1881 - 193∞
dün gece istanbul yolunda roll lerken bir bmw tam denemeye başlarken geçti yakaladım ama önüm doluydu (: burdansa selamlar (:
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)