34 ABC 8X Station Audi Haramidere' de görüldü dün akşam, maşAllah' ı vardı aracın.
34 DT XXXX plakalı Sarı Beetle Bostancı Sanayi Sitesinin oralarda görüldü Cumartesi günü, jantlar çok tatlıydı.
34 ABC 8X Station Audi Haramidere' de görüldü dün akşam, maşAllah' ı vardı aracın.
34 DT XXXX plakalı Sarı Beetle Bostancı Sanayi Sitesinin oralarda görüldü Cumartesi günü, jantlar çok tatlıydı.
Dün gene çengelköyde kırmızı s2000 li amca görüldümaşallah hiç ellenmemiş
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Dün ogleden sonra guzelyali sahilde bnb m5 goruldu, sesi durusu gidisi efsaneydi masallah![]()
Bugun ankara asfaltında mor renge yakın x6 cok güzeldi rengı aramızdansa selamlar
2 gün önce yesilovada kırmızı plakasız tayyar en son cıkandan onada selamlar![]()
Forumdan mı bilmiyorum Bugün sabah 11 civarı 35 DRC 98 plaka touring bmw gördüm arkasında 5.28 yazıyordu çok iyi sesi vardı
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
22 plaka yeni kasa sedan mavi STI burdan mi ? Basaksehir'de siteye girerken yol verdim bi temiz gaza oturdu muzigi kisip dinledim![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
beni görene yemek ısmarlıcam olum 2005 senesinden beri hiçmi kimse görmez 40 tane araba değiştirdik yiter yaaa![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)