Araç sahibi benim kardeşimRenault Akbak'da çalışıyorum personel otoparkımız olmadığından bazı zamanlar yanımızdaki binanın otoparkına çekmek zorunda kalıyorum ancak artık aracımın güvende olduğundan eminim
![]()
![]()
Araç sahibi benim kardeşimRenault Akbak'da çalışıyorum personel otoparkımız olmadığından bazı zamanlar yanımızdaki binanın otoparkına çekmek zorunda kalıyorum ancak artık aracımın güvende olduğundan eminim
![]()
![]()
Dun aksam atalar cebin oradaki isiklarda bir 106 GTI kaza yapti bizdense gecmis olsun ambulans felan gelmisti.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Dün MUC Plakalı İmpo "Kemerkapı" daydı..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Otopark bulcam diye 3 tur atınca görmemek Mümkün değildiSırf senin o eziyetini gördükten sonra arkaya otopark yaptırmaya karar verdim
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
iyi yine sen 3 tur atmışsınben 5 tur sonra bıktım artık bıraktım oraya
Zaten ben oraya koymasam da ordan manevra yapılamıyordu
![]()
E Millet Laf Söz Dinlemiyo ki.. Şuraya Çek dioruz arabasıyla piknik yapmaya kalkıyo ortaya bırakıyo arabasını.. mekan benim zaten![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Bugün Bursa'da 16 NRS 56 PLAKALI Clio 172 RS goruldu
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Bugün öğlen eskişehir yolundan konya yoluna dönerken yanlıyarak çıkan rku 13 s2k siteden miydi? Ciğer sesi çok fenaydı maşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)