katiliyorum Tamam bizimkilerdede suç var ama ...
Printable View
yazıklar olsun..
ortalık çok bozuk çoook..
marmarıste malesef boyle kekolar mevcut ,temızlemekte ımkansız resmen heryerı ısgal ettıler.
be aq cocukları sizi be serefsizler ulan hangı donemde yasıyoruz aq kekoları sızın yuzunuzden AB ye gıremıyoruz zaten aq gelen turiste taciz sizde laf atma sizde elleme yoklama sizde ayı gibi bakma sizde bunlar hep cahil halkım yüzünden oluyor ben 2 ay önce marmaristeydim aman yarabbi bara gittik lan tüm abazalar keko mu olur zaten oranın yerlisi kendını bılıyor adam gelmıs kız arkadasıyla oturuyor hadı onuda bosver adam kendını bılıyor uzaktan kesıyor kızları genc adam olucaktır o kadar ama gıdıpde karının dibinde rahatsız etmıyor kımseyı bu ayılar gıdıyor karının dıbınde dans edıp dıkkat cekmeye calısıyor turist rahatsız olup bozuntuya vermeden uzaklasıyor bunlar gene bulup yapısıyor en sonunda ben guvenlıkcıye soyledım dedım alın bnları adam sonra cıkardı dısarı ayıları KEKO DEGILMI HEPSI AYNI !!!!!!
tecavüz nedir abicim yaa. sahil kesimlerinde turist zaten hat safhada cinsellik gayet açık saçık vaziyette, tecavüze iten şey nedir nası bi ruh halidir..
Şerefsizlik ya bu nedir ya !!
Yaw arkadaş haberi okudunuz mu bilmiyorum ama Marmarisi iyi bilirim. Rus turist Beldibi bölgesine doğru gidiyormuş. Orada onların kalabileceği bir otel motel felan yok. Keza beldibine gitmek için sanayinin içinden geçiyorsun. Gece dolmuşlarda 01:30'da bitiyor. Ve barlar sokağından çıkıpda Beldibine yürüyerek gitmek en az 1.5 saat sürer. Sanayiyi geçip ordaki ormanlık alana gittiğine göre var bir iş bunda ama tabi ki adamları savunmuorum o ayrı konu.
Ama Barlar sokağından çıkıp Beldibi'ne gitmek demek gece gece kaşınmak demek.Ankara'da gece ÇinÇin'e gitmek ile İstanbul'da Gaziosmanpaşa gitmek Marmariste gece gece 4 'te beldibine gitmk hemen hemen aynı şey
http://img443.imageshack.us/img443/4...rumtaciz11.jpg
Uploaded with ImageShack.us :ofk: pis krolar
İDAM BANA GÖRE TEK ÇÖZÜM. Tecavüz edeni askerimize kurşun sıkanı ve bu tarz şerefsizlik yapanları asacaksın . Bak birdaha oluyor mu .
Başka şekilde olmaz. Hepimizin kardeşi ablası kuzeni annesi yakını sevgilisi eşi var . İnsan böyle şeyler duyunca çıldırıyor . ALLAH sızlar.
polisimizde bu ayılara yetersiz geliyor
Kıyamet Alametleri işte :)
dünyanın yavaş yavaş b*ku çıkıyor önceden el ele gezmeye çekinilirdi, şimdi ise sokak ortası öpüşmek sevişmek bi nevi modernlik göstergesi. Önceden üniversitelerde öğrenim görülürdü, şimdi sex bilgisi geliştirilip,pekiştiriliyor arada çocuk yapılıp aldırılıyor..
Önceden mahallele kızı bacı idi şimdi ise vermez ise o***pu adı konuyor...
Yani bunlar başlangıç daha neleri görücez neleri
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
poliste keko , magandanın baktığı hatuna oda bakıyor göz kapakları yerle gök arasında gidip geliyor oda kurcalıyor kaç kere yaşandı tatil beldesinde böyle olaylar , en son 2 sene önce marmariste sahildeki aquaparkta makinayı kaldırmış altındaki boxerla havuzdan havuza karı peşinde koşan adamı uyarmaları için görevlilere söyledik , tık çıkmayınca kendi işimizi kendimiz gördük gene ;)
tv leribi açın bakalım ağalar..
küçük karılar .... herkeş herkeşe her daim deh deh.
aşk-ı maymun..... bihter behlüle behlül adnana adnan ikisinde.
arka sıradakiler..... lise ortamı etekler torpido bezi kadar sınıftaki frikikler boy boy.
kanal d deki yeni dizi ardanın manitasının oynadığı..... etekler uçurtma dekolteler kabartma
diğer bi ton dizi .... herkeş herkeşe boy boy
şimdi gençlik ihtiyarlık orta yaşlı lık napsın ???
tutuğunu hoppa ormana
dizilerin ve tv nin faktörü inanılmaz ölçüde...
elbetteki bu adilerin yaptığını meşru kılmaz ama bi derin düşünelim ağalar.
KIZGIN MERMİ NAMLUDA AZGIN PİPİ DONDA DURMAZ !!!
geçen sene marmaristeydim işletmelerin çoğu kekolarda.Adam (her ne kadar adam olamasada)Türkçe konuşmasını bilmiyo doğru düzgün,çatır çatır İngilizce konuşuyo.Turistleri nerdeyse zorla kolundan tutup işletmeye sokmaya çalışıyo,turist kaçıncada ağzına ne geliyorsa sayıyo ve bu olay polisin gözünün ününde olmasına rağmen hiçbir şey yapılmıyo.Böyle göz yummaya devam edilirse daha neler neler olacaktır...