+325
suçu hep kekolara bulmayın bence (kekoda neyse artık) turistlerin hiçmi suçu yok
Printable View
yaw turistinde sucu var bazıları kaşınarak gelıyorlar zaten turkıyeye TURKİSH POWER diyor karılar boru değil :D
normal değil
adamlara suçsuz demiyom turistlerdede vardır bi suç
saçmalamayın canım ne demek kaşınan,
kaşınan zaten aradığını fazlası ile buluyor
çıplak vaziyette karakola sığınmış kadın daha ne olsun
Lütfen kendinize gelin her mini giyen dekolte giyen fahişemi
Bide tatil yöresinden bahsediyoruz
Olmamasi gereken olaylar bunlar memleketimiz icin
antalyada otelde le kitapçığında eğer evliyseniz eşinizi garson komi barmen vs. ile muhattap etmeyin direk siz muattap olun yazısını göreniniz vardır .. bütün herşey ingilizce türkçe yazıyor du onları sordum burda ne yazıyor tr si yok dedim adam söleyince şok oldum .. bizim insanımız diil yapan bunlar unutmayın bugun boykot yapanlar onlar ;) hala savunulan lar..
Konu uzun detaylarıda bilmiyorum, 5 yıl kemer/beldibinde otel işletmeciliği yaptım %95 rus misafir ağırladık. Rusçamda haliyle orta/ileri seviyede. Hem türkiye-türkler hem rusya-ruslar hakkında sohbet ettik.
Cinsellik rusyada çok yaygın, 16-18 yaşında nufusun %99 u cinslliği yaşıyor. Cinsellik bir eğlence bir ihtiyaç. Bizde ise nirvana. Bu rusya tarafı. bizim tarafımızda ise 25-30 a kadar elizabethten ileri gitmeyen bir toplum. Abartılı anlatım (olum dün gece şu rusa bir çaktım oooo) dğeride bunlar ****** bende yaparım diyor. Şuan turizmi bölgesini inceleyin %80 vasıfsız, köyündne yeni çıkmış yada üniversite öğrencisi. Zar zor yabancı dille, tarzanca, akşama diskoya davet, diskoda 2 bira arkasından ' Ahaa bu kız bana verecek' düşüncesi. Kız ilişkiye girmeyi red edince tokatlama, dövme, küfür, taciz ne ararsan
orası burası açıktan kastın allah bilir mini etek, dekolte falandır tatil yörelerinde çok vakit geçiririm hiçte 'açık' gezeni görmedim. Böyle gezdikleri zaman kendinizde ''tecavüz'' etme hakkını mı görüyorsunuz anlamadım? size ne milletin kıyafetinden?