geçmiş olsun..evrakları hep düzgün tutmak lazım.
valla memura dedim ki memur bey bakın su an cok magdur bi durumdayız sigortamızı yaptırmadıgımızdan değil yaptırmaya giderken yakaladınız bakın tescil tarihine, saatide yazıyordur orada, 1 saat once alındı arac bunun bi toleransı olması lazım diye de ozellikle ısrar ettim.
tolerans falan yok dedi! satısını aldıgın gibi aracı trafiğe cıkarmadan sigortasınıda yaptıracaksın dedi sert bi sekilde baya kıl bi adama denk gelmisiz acıkcası, ben anlamadım ztn bi sure veriliyorda bu memurlar mı bilmiyor yoksa sırf kıllıgına mı bagladı bizi :S
bende ne sigorta ne muayane nede ruhsat vardı dün savaş abiden arabayı alıp çobançeşmeye götürdüm, yolda polis durdursa baglatmamak için elimdne geleni yaparım ama baglarsada birşey demem, suç kimde bende, o yüzden suçu kendinde ara.. burda polis sigorta gibi bişeye anlayış göstermesinşi bekleyemezsin.. bir kaza olsa Allah korusun haklıda olsan zokanın altına gidersin. ceza yine azmış giden zaman olsun
verdiğim linkte C.4 işleteni değişen başlığını okumanızı tavsiye ederim
http://www.turkhukukrehberi.net/traf...enel-sartlari/
doğru laf... trafik sigortanı yaptırmaya giderken kaza yapsan yasal olarak çok ciddi sıkıntısı var karşı taraf için.
herkeste polise anlayışsız diye saydırmış arkadaşlar sizin arabanıza biri çarpsa kasko yok trafik sigortası yok acaba o zaman ne derdiniz ?
bu işler telefonla bile oluyor açıyorsun telefonu şu gün araba üstüme geçmiş olacak yollayın poliçeyi diyorsun kuryeyle kapına getiriyorlar...
belki bizim o derece tanıdık bi sigortacımız yok telefon acabileceğimiz sigorta yaptırabileceğimiz olmak zorundada değil yigitn daha once sigorta yaptırdıgı calıslar caddesinde bi sigortacı var onun yanına gidiyorduk diğer arac da bahceli evlerdeydi onuda alıcaktık hem sigorta yapılacaktı hemde diğer aracı alıcaktık gitmisken vs
ayrıca 3 memur vardı 2 si 40-50 yaslarında biri gencti 25 30 yaslarında o bize dediki bu ihtiyarlara bisey anlatamassınız ben sizi anlıyorum ama bunlar anlamaz yapacak bisey yok dedi gelde sovme he ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)