User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Başıma gelen Talihsiz olay :(

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka o senin kendi dusuncen ama olması gereken ise bi toleransın olması... bak bazı arkadaslarda 10 gun suresi oldugunu soyluyorlar arastırmadım ama dogru olma ihtimali var, ha kaza yapsan falan demissin fantaziye girmis
    trafik sigortasının toleransı olmaz, muayne filan anlarımda, sigorta önemli birşey, kaza fantazi mi ? istanbul trafiğinde ne olucagını bilemezsin. bu olayın savunulcak yada polisin suçlıcak bişey göremiyorum. trafik sigortası muayneden bile çok önemlidir, olmazsa olmaz evrak.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik sigortasının toleransı olmaz, muayne filan anlarımda, sigorta önemli birşey, kaza fantazi mi ? istanbul trafiğinde ne olucagını bilemezsin. bu olayın savunulcak yada polisin suçlıcak bişey göremiyorum. trafik sigortası muayneden bile çok önemlidir, olmazsa olmaz evrak.
    tamamda moruk bizim sigortamız bitmedi arac tescili yaptık arada DAĞLAR kadar fark var...

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polislerden Ne kadar uzak o kadar iyi beni teee anasinin gözünden görüyor hemen el kaldiriyor cek sağa diye millet yanimizdan limitör ile geciyor Ne iştir anlamadim gitti ehliyeti geri vericem artik

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki bizim o derece tanıdık bi sigortacımız yok telefon acabileceğimiz sigorta yaptırabileceğimiz olmak zorundada değil yigitn daha once sigorta yaptırdıgı calıslar caddesinde bi sigortacı var onun yanına gidiyorduk diğer arac da bahceli evlerdeydi onuda alıcaktık hem sigorta yapılacaktı hemde diğer aracı alıcaktık gitmisken vs

ayrıca 3 memur vardı 2 si 40-50 yaslarında biri gencti 25 30 yaslarında o bize dediki bu ihtiyarlara bisey anlatamassınız ben sizi anlıyorum ama bunlar anlamaz yapacak bisey yok dedi gelde sovme he ?
    valla ben olsam kendimi hem suçlu hem güçlü görürdüm sonuçta trafik sigortanız olmadan trafiğe çıkmışsınız adamda cezayı kesiyor, sizi bıraksa 100 metre ilerde kaza yapsanız polisin yerine koysanıza kendinizi...

ayrıca sigortacınızın tanıdık olmasına gerek yok, arayaın herhangi bir acenteyi, yogunum ofisime getirin diyin getiriyorlar çok işe yarıyor...

üzücü durum tabiki bende olsam bende üzülürüm ceza yediğimde, mesela tayyarı ilk aldıüım gün arabada film vardı polisin biri çevirdi, film dedi abi dedim arabayı yeni aldım bak bugün hemde haftasonu ancak söktürebileceğim yapma etme. Adam dediki arkadaşım yasa bu kusura bakma. dedim haklısın ne yapalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamda moruk bizim sigortamız bitmedi arac tescili yaptık arada DAĞLAR kadar fark var...
    aracı üzerinize almadınız mı arkadaşım? aldınız.. eski sigorta geçersiz mi geçersiz, yeni sigorta yapmanız gerekiyor, yaptırmaya giderken polis cezayı bastımı bastı. sigortasız dolaşmakdan polis burda haklı.. kurallara uyalım birazda herşeyi polisden devletten beklemiceksin.. eksik evrak ile dolaşmanın cezası 3 saat ve 72 tl geçmiş olsun

siz niye az yediniz anlamıyorum ben olsam 400 den kapı açardılar

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın plakası neydi yiğit polis ekibinin bitane var bakrköyde yüzüne karşı anasına çok küfür etmiştim..
    Livestrong

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun
    arife gününden 1 gün önce tamponuma tıkladılar arkadan karşı taraf suçlu ama benim sigortam bitmiş 9 aydır sigortasız dolaşıyomuşum yeni bebeğim var her gün jandarmanın önünden geçiyodum selam veriyodum bide Allahtan durdurmadılar bundan sonra bende daha iyi takip edicem sigorta işi şakaya gelmiyo.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu polise hakarete gelmesin, yorumlarınıza dikkat edin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben olsam kendimi hem suçlu hem güçlü görürdüm sonuçta trafik sigortanız olmadan trafiğe çıkmışsınız adamda cezayı kesiyor, sizi bıraksa 100 metre ilerde kaza yapsanız polisin yerine koysanıza kendinizi...

ayrıca sigortacınızın tanıdık olmasına gerek yok, arayaın herhangi bir acenteyi, yogunum ofisime getirin diyin getiriyorlar çok işe yarıyor...

üzücü durum tabiki bende olsam bende üzülürüm ceza yediğimde, mesela tayyarı ilk aldıüım gün arabada film vardı polisin biri çevirdi, film dedi abi dedim arabayı yeni aldım bak bugün hemde haftasonu ancak söktürebileceğim yapma etme. Adam dediki arkadaşım yasa bu kusura bakma. dedim haklısın ne yapalım...

Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı üzerinize almadınız mı arkadaşım? aldınız.. eski sigorta geçersiz mi geçersiz, yeni sigorta yapmanız gerekiyor, yaptırmaya giderken polis cezayı bastımı bastı. sigortasız dolaşmakdan polis burda haklı.. kurallara uyalım birazda herşeyi polisden devletten beklemiceksin.. eksik evrak ile dolaşmanın cezası 3 saat ve 72 tl geçmiş olsun

siz niye az yediniz anlamıyorum ben olsam 400 den kapı açardılar

eski sigorta 10 gun sure veriyormus kaza falanda olsa sıkıntı yok yani adam bizim bilgisizliğimizden yararlanıp kesti cezayı iste amac belli mesai doldurmak belli bir ceza sayısı var yaprak eksiltmek...

neyse en azından konuyla ilgili bilgilenmis olduk hayırlısı artık.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı yeni alınca 10 gün süre veriyorlar. Hatta ben o 10 gün içerisinde kaza bile yaptım. Prosedürleri uygulayıp cebimden para cıkmadan aracımı yaptırdım...
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın plakası neydi yiğit polis ekibinin bitane var bakrköyde yüzüne karşı anasına çok küfür etmiştim..
    Yüzüne karşı anasına çok küfür ettin... ( yani 1 defada değil birden çok defa )

Bravo

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FoCuSN70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun
    arife gününden 1 gün önce tamponuma tıkladılar arkadan karşı taraf suçlu ama benim sigortam bitmiş 9 aydır sigortasız dolaşıyomuşum yeni bebeğim var her gün jandarmanın önünden geçiyodum selam veriyodum bide Allahtan durdurmadılar bundan sonra bende daha iyi takip edicem sigorta işi şakaya gelmiyo.
    sende naptın ya 9 ay unutulurmu sigorta geçmiş olsun

olcay_bora
    Misafir
    sigorta önemli sigorta yaptırdık 2 gun sonra kafadan girdi volvo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı yeni alınca 10 gün süre veriyorlar. Hatta ben o 10 gün içerisinde kaza bile yaptım. Prosedürleri uygulayıp cebimden para cıkmadan aracımı yaptırdım...
    alın iste bide diyorsunuz ki memur haklı memur nereye haklı ya kufur edicem olmicak 3 saatim gitti bankada islerim vardı gidip halledemedim vs

ama aynı memurlar hep aynı yerde cevirme yapıyorlar bidahaki sefere gidip bu C-4 maddeyi vericem eline al oku sunu ogren dicem...:S

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdiğim linkte C.4 işleteni değişen başlığını okumanızı tavsiye ederim
    http://www.turkhukukrehberi.net/traf...enel-sartlari/
    evet madde gayet açık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüzüne karşı anasına çok küfür ettin... ( yani 1 defada değil birden çok defa )

Bravo
    alkollüydüm yaptığım iyi bişey demiyorum ama ben polise güzellik yap dedim yapmadı yapar yapmaz .. ama bak dedim ben bakırköyde oturuyorum ehliyetsiz gezmeye devam edicem ozaman denk geldiğimizde ne olcak dediğimde ayarlarız güzelliğimizi yaparız deyince sinirlenmiştim alkolün etkisiyle birlikte tepkim öyle olmuştu
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alkollüydüm yaptığım iyi bişey demiyorum ama ben polise güzellik yap dedim yapmadı yapar yapmaz .. ama bak dedim ben bakırköyde oturuyorum ehliyetsiz gezmeye devam edicem ozaman denk geldiğimizde ne olcak dediğimde ayarlarız güzelliğimizi yaparız deyince sinirlenmiştim alkolün etkisiyle birlikte tepkim öyle olmuştu
    Yok ben olayın sadece küfür kısmına takıldım. Bir değil birden fazla defa aynı polisin yüzüne karşı anasına küfür ettin oda seyretti mi bu durumu hiç bir şey olmamış gibi ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben olayın sadece küfür kısmına takıldım. Bir değil birden fazla defa aynı polisin yüzüne karşı anasına küfür ettin oda seyretti mi bu durumu hiç bir şey olmamış gibi ?
    seyretti alttan aldı ertesi günü tekrar karşılaştık alkollüyüm diye alttan aldığını sölemişti .. alkollü olmasam zaten küfür etmem manyakmıyım ben
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    seyretti alttan aldı ertesi günü tekrar karşılaştık alkollüyüm diye alttan aldığını sölemişti .. alkollü olmasam zaten küfür etmem manyakmıyım ben
    Valla sakin birisine denk gelmişsin diyelim ve olayı kapatalım ozaman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)