User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: s14 ve s14a sorgu

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aldığımda sahibindende 4 tane tüm totelde 200sx vardı bunuda belirtirim
    Sakin güç...

Sr22DeT Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu ff serilerinden sonra drift furyası çıkmasaydı bu kadar değerlenicek miydi sx'ler?
    Tabiki Hayır...
    s14a Silvia is Loading % 99.9..

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biliyorum musti o arabaları , zaten zamanındayapılan ilk sxlerdi yanlış hatırlamıyorsam ama bu kadar popüler olmadan önce böyle yüksekte değildi piyasa en azından s13ler için
    illaki prim yaptigini gorenler ellerindekine yuksek fiyat cekmistir , ama zaten zor bulunur bir arac bunlar , s13 icin bisi diyemem ben s14 ve s14a icin konusuyorum . yani dizi film etkisinde kalmis bir kesim varsa da zaten bunlar bu araclari o zamana kadar bilmeyen ve sonradan sahip olan kisilerdir .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler yardımınız için sanırım bu o dediğiniz lpg'li sx tampon altında lpg tapası hala duruyor benim amacın aslında tabiki manuel'ini almak ama manuellerin fiyatları almış başını gidiyor abbasın aracı dediğiniz araç içinde masrafına dayanamadı alan kişide satıyor deniyor ki siz demişsiniz zaten.
    alacaksanız manuel alın. ayrıca bu arabalar böyledir her alan masraf eder, alıyım dertsiz tasasız bineyim diye düşünüyorsanız hiç bakmayın zaten

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla v8 e bınıyorum 1 sene olcak hala gozum nıssanda her an gıdıp s14a bad plakalı 200sxı alabılırım

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bu ff serilerinden sonra drift furyası çıkmasaydı bu kadar değerlenicek miydi sx'ler?
    Daha öncede yazmıştım bir konuda sadece sx lermi değerlendi vtec typer 106 E30 lar çokmu ucuz hepsinin fiyatları tavanda ama aralarında tek hakeden arabadır bence sx benim şu anda da sx im var çokta memmunum sorunun esas cevabını şöyle yanıtlıyım bu furya çıkmasaydı olmazdı belki insanlar farkına varmazdı. E46 M3 bile bugün 70 lira bakımı o bu derken 10,000 lira durum böyleyken insanlar alternatif arayıp bunu mutlaka bulacaklardı.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canakkale - Biga;da olan sx i bir ara ben dusunuyordum..Biga;da yasayan bir arkadasimdan az biraz bilgi almistim..Sahibi Biga;da sayili zenginlerdenmis ve sx yillardir sanayide yatiyormus kullanilmadan....Proje amacli birseyler araniyorsa eger cok cuzzi miktarlara alinabilir..

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4. lınktekı arac bendeyken 1 sene kadar kullandım cok keyıflı bı arac evt bazı kronık sorunlar vardı benım ıstedıım hale gelmesı cok zaman ve para alacağından bırde vtec sevdamın olmasından aracı sattım bendeyeken kadran calısmıyordu yapıldı 1 . sılındırde problem vardı komple oem motoor toplandı elktrık tesısatı sııfrlandı ve daha bır cok sey yaptı alan arkadaş yanı can alıcı seyler yenılendı bence gıdıp görmeye değer bır arac bu rakama manual olduğundan dolayı...

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizini veya yapilmisini bulduktan sonra 3-5 e bakma al bence sonucta arabaya para harcayan adam hastasidir

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. lınktekı arac bendeyken 1 sene kadar kullandım cok keyıflı bı arac evt bazı kronık sorunlar vardı benım ıstedıım hale gelmesı cok zaman ve para alacağından bırde vtec sevdamın olmasından aracı sattım bendeyeken kadran calısmıyordu yapıldı 1 . sılındırde problem vardı komple oem motoor toplandı elktrık tesısatı sııfrlandı ve daha bır cok sey yaptı alan arkadaş yanı can alıcı seyler yenılendı bence gıdıp görmeye değer bır arac bu rakama manual olduğundan dolayı...
    Bu yazdıklarınızdan sonra 4. linkteki aracı ciddi manada düşünmeye başladım. birde aracın orjinal rengi nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz araç arıyorum kafam rahat olsun diyorsan sana arkadaşımın 6 senede 8500km yol yaptığı içine birini bindirirken galoşla bindirdiği gece uykularından uyanıp, temizlediği üstüne titrediği bir s13 istersen hemde 58585km de ozaman hemen görüş...

Fakat 1 tl bile inmez haberin olsun şuan istediği para 25.000tl oda 2 haftalığına sonra bu ilan geçersiz olacak acil para lazım diye üzülerek ilan verdi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1796789/detay/

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=64375

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.comdaki en son alinasi arabayi emre aldi kirmizi s14a onun dişinda cok bişy oldugunu dusunmuyorm tabi gene detayli bakmakta fayda var ciddi isen diger araclara.

en mantiklisi swordun eski arabasi gibi duruyor
    tafinin dedigi gibi bende hatirliyorm yeşil lpgli tehlikeli biraz duzgun kontrol yapmak lgzm

sx aramada bol şanşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tafi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz araç arıyorum kafam rahat olsun diyorsan sana arkadaşımın 6 senede 8500km yol yaptığı içine birini bindirirken galoşla bindirdiği gece uykularından uyanıp, temizlediği üstüne titrediği bir s13 istersen hemde 58585km de ozaman hemen görüş...

Fakat 1 tl bile inmez haberin olsun şuan istediği para 25.000tl oda 2 haftalığına sonra bu ilan geçersiz olacak acil para lazım diye üzülerek ilan verdi..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1796789/detay/

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=64375
    Herkes temiz araç arar ileride sıkıntı yaşamamak için illaki ama bu modelde bi arabaya bu kadar para vermem neticede nikah kıymıcam yada kolleksiyonda saklamıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibinden.comdaki en son alinasi arabayi emre aldi kirmizi s14a onun dişinda cok bişy oldugunu dusunmuyorm tabi gene detayli bakmakta fayda var ciddi isen diger araclara.

en mantiklisi swordun eski arabasi gibi duruyor
    tafinin dedigi gibi bende hatirliyorm yeşil lpgli tehlikeli biraz duzgun kontrol yapmak lgzm

sx aramada bol şanşlar

Teşekkürler şuan için en mantıklısı o görünüyor manuel olması ve yeni motor yapıldığı için aracın orjinal rengini bilen yokmu? kaplamayı hiç sevmiyorum orjinal renginde kullanmak bence en iyisi.

Birde bu BAD plakalı s14a hakkında bilgisi olan var mı sahibinden.comdaki ilanında 400 hp yazılmış ne derece doğrudur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-400-hp/detay
    kaza durumu nasıl ciddi bir hasarı varmıdır vs.vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler şuan için en mantıklısı o görünüyor manuel olması ve yeni motor yapıldığı için aracın orjinal rengini bilen yokmu? kaplamayı hiç sevmiyorum orjinal renginde kullanmak bence en iyisi.

Birde bu BAD plakalı s14a hakkında bilgisi olan var mı sahibinden.comdaki ilanında 400 hp yazılmış ne derece doğrudur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-400-hp/detay
    kaza durumu nasıl ciddi bir hasarı varmıdır vs.vs.
    Benden krank alıp arabayı yapcaklar yakında toplarlar durumu bu karusel olarak durumu iyi ama bir kaç defa motor yapıldı dikiş tutturamadı..

Tekrar toplayacak usta yine aynı olduğundan, şahsi fikrim yine dikişi tutturamayacak..

s13 düşünürsen sana link attım 58.000de gerçekten tertemiz bir araç ve alıp binip gideceksin öyle yolda kalcam şu olcak bu olcak olayın yok.. karar senin tabi karışamayız.

Abbasın aracının rengi benim bildiğim bordoydu sonra gri ve folyo mat beyaz oldu yaz başı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden krank alıp arabayı yapcaklar yakında toplarlar durumu bu karusel olarak durumu iyi ama bir kaç defa motor yapıldı dikiş tutturamadı..

Tekrar toplayacak usta yine aynı olduğundan, şahsi fikrim yine dikişi tutturamayacak..

s13 düşünürsen sana link attım 58.000de gerçekten tertemiz bir araç ve alıp binip gideceksin öyle yolda kalcam şu olcak bu olcak olayın yok.. karar senin tabi karışamayız.

Abbasın aracının rengi benim bildiğim bordoydu sonra gri ve folyo mat beyaz oldu yaz başı..

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ciddi derecede 200sx fanatiği olduğunuz belli oluyor. bir techturkey'ye bi 200sx'ci daha kazandırmak için çok uğraşıyorsunuz. malesef s13 düşünmüyorum. s14 ve s14a daha çekici geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ciddi derecede 200sx fanatiği olduğunuz belli oluyor. bir techturkey'ye bi 200sx'ci daha kazandırmak için çok uğraşıyorsunuz. malesef s13 düşünmüyorum. s14 ve s14a daha çekici geliyor.
    O zaman s14a diyorsan yakında diye bad alcaksın, sen yaptırcaksın. yada çanakkale s14a yı tercih etceksin veya abbasın s14.. onun sorunu olduğunu sanmıyorum, sana zaten herseyını gonul rahatlıgı ıle soyler onu rakamsal olarakta dıgerlerınden daha uyguna alabılırsın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

sıfır motor sıfır debrıyaj kazasız 21000tl en son fıyat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman s14a diyorsan yakında diye bad alcaksın, sen yaptırcaksın. yada çanakkale s14a yı tercih etceksin veya abbasın s14.. onun sorunu olduğunu sanmıyorum, sana zaten herseyını gonul rahatlıgı ıle soyler onu rakamsal olarakta dıgerlerınden daha uyguna alabılırsın..

Yapılı diye BAD'ı düşünmüştüm ama madem onada harcıyacağım 33000-34000 lira verdikten sonra birde masraf edeceksem BAD çok saçma olur. mademki masraf edeceğim Çanakkaledeki s14a ile abbas'ın dediğiniz s14 daha makul geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)