Dün almanyadan dönerken duty freede sordum 1,150 euro dediler![]()
turkcell bayilerinde her gün 50 adet satılcakmış sanırım
1590tl mi ne fiyatı 16gb aynı şekilde elektroword de bu fiyatta satıyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Galaxy s'ten bende vazgeçtim![]()
Turkcell
iPhone 4 32GB
Her yöne 1000dk+ Turkcell’lilerle5000dk 3000SMS+ 4GB internet paketi
199 TLX24 ay (Sözleşmeli)
Şuanki tarifemde her yöne 1000dk, 1000SMS Turkcellılerle 5000dk 3GB internet var ve aylık 109TL fatura ödüyorum. İphone paketinde buna ekstra olarak 2000SMS ve 1GB daha fazla internet bulunuyor.
109TL'lik yukarıdaki tarifemi baz alarak iphone'nun parasını şöyle bir hesapla çıkarttım:
199 - 109 = 90TL
90 x 24 = 2160TL ' ye geliyor İphone 4
Bayiye bir sonraki parti gelir gelmez bu paketten hemen bir tane iphone 4 32Gb almayı düşünüyorumrezervasyon yaptırdım
![]()
Benim gibi nakit veya kredi kartı ile almayı düşünmeyenler için uygun bir kampanya (bence)
İncelemek isteyenler için aşağıdaki linkte ücretlendirme kısmında paketler ve detayları mevcut.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...Phonepaketleri
Harbiden pahalı falan ama yiğidi oldur hakkını yeme mısalı sorunsuzlugu vs. açısından Turkcell hakikaten 10 numara bencede
Iphone 3G'yı de buna benzer bır paketten (18aylık) almıstım o zamanlar Turcell Platinium kullanıcısıydım 3G nın paketı 3-4 ay kadar once bıttı ve benı gold plus'a aldılar. Ben ıkısı arasında herhangı bır fark goremedım (Müşteri Hizmeti açısından) ikiside son derece sorunsuz.
Şimdiki alacağım İphone 4 paketi ile sanırım tekrardan Platinum'a yükseliyorum.
nedense bu telllere alısamadım
Vodafone kesinlikle en avantajlısı :
750 dakika yurt dışı sabit ve vodafone'lar dahil her yöne bedava
limitsiz internet
500 sms
Ve 149TL yani 149*18=2682TL'ye hem iphone4 16gb hemde konuşma ve internet bedava
ben vodafone'a geçerek bi tane daha alabilirim
2682-1589=1100TL 1100/18 = 61 TL'ye 750 dakika konuşma ve sınırsız internet.
Arkadaşlar Bosuna almayın O cihazlarda Sorun Var diye biliyorum cihazlar Çekmiyor hatta amerikada bı ara toplamıslar dıyede duydum ...
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Valla Soner abi o turkcell'in sorunsuzluğu falan filan artık hikaye.Vodafone en az turkcell kadar iyi.Şu iphone kontratlarından sonrada 1 dakika bile kazıklanmaya devam etmeyi düşünmedim ve vodafona geçtimTurkcelle verdiğim faturayı vodafona versem son 5 senede 3 tane iphone hediye almıştım heralde..
valla o kadar uğraştım anten ile heryerini kapattım filan ama 1 bar bile düşüremedim.. ist. da çok zor sanırım anten sorunu yaşamak..
bu arda tel aşırı hızlı ve inanılmaz net,şarjı da bitmek bilmiyor.
tek kötü yanı, eski kasayı elde tutmak daha kolaydı alışanlar baya bi zorlanıcak..
bağdat caddesi turkcell de var 2000 adet gelmiş oraya..16 gb 1600..
şarj butun gun msn acık mesela kaç saat/gün gidiyo ?
en kötü 3 diyorlar kullananlar....ki 3g 'lere göre harika 1 durum....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bugün
135 TL X 24 ay olarak
500 Dk Heryöne
300 Sms Heryöne
2 Gün Bedava
1 Gb Internet
Iphone4 16gb aldım.
Genel anlamda telefon çok hızlı daha önceden sürekli Sony Ericsson kullanmıştım çok garip geldi başta ama zamanla alışırım
Ben hale hazırda aylık 117-120 arası fatura ödüyordum Sms ve cep trafik paketlerinden dolayı.
Bana geliş ücreti;
135-120 = 15
24 x 15 = 360 TL![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende bugun aldım ınceledım ıs ıcabı kendı telefonum 3g beyaz
dısı cızılmeye cok musaıt bır kere kamerası ve ekranı harıc baska hıc bır ayrımı yok normal iphonedan ama 1600 lıra fıyat harbıden guzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)