User Tag List

Sayfa 103/215 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
4080 sonuçtan 1.939 ile 1.957 arası

Konu: Tasiş güzelleri

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha geçenlerde Mazda 3 MPSler geldi iki mi üç tane mi ne, kimse almadı aylarca showroomda yattı sonra alındı. Boşverin hadi performans araçlarını, bugün normal Mazda 3 kaç adet satıyor? Toyotada corolla dışında her hangi bir şey satıyor mu? Keza mitsubishide?

Türk halkı zamanında çalışmaya almanyaya gittiği için, o dönem burada 131'e 124'e bile bir iki kez binmiş nesil orada gerçekten W115ler W123ler E30lar gördüğü için alman araçları en müthiş araçlar olarak kaldı bu ülkede. O dönem millet japonyaya gitseydi, E30ların yerini hakosukalar, mercedeslerin yerini lexuslar alırdı. Yoksa alman araçlarına almanlar kendileri bile bu kadar tapmıyor. Adam geçenlerde geldi araç sordu parasıyla, dedik ki vw alma, vw alırsan TDI al TSI alma, hadi onu da alırsan DSG kesinlikle alma. Adam sözleşmiş gibi ertesi hafta golf 7 1.4 tsi dsg ile çıkageldi, hayırlı olsun dedik napalım.

Bu durum 90larda da böyleydi. Iııııyyy japon arabadan ne anlar alman gibi araba mı var muhabbeti o dönem de şimdiki kadar yaygındı, o yüzden binlerce M3 varken 3 tane supra var Nasıl ki 2030 yılında örneğin binlerce jetta golf olacakken 3 tane mazda 3 olacağı gibi.

Klasik, kibirli, sürekli karşısındakini ezmeye çalışan şu modern Türk hastalığından kurtulmak lazım. Ben skyline'ı fast&furiousta da öğrenmedim, need for speedde de. BMI izlerdim ben, babam getirip dururdu eve. Şimdi de örneğin 2016 yılında nasıl Mitsuoka'yı biliyorsam, ve buradakilerin %99u bilmiyorsa, bir kaç yıl sonra mitsuoka ünlü bişey olsa(ki hiç sanmam) burada yine insanlar çıkıp 'işte şu filmde gördünüz de ordan özendiniz' diyecektir eminim.
    Şimdide yeni mx5 ile ilgili aynı sorunlar yaşanıyor.

1.5 130hp 100bin tl arabamı olur gider s2000 alırım deniyor.

Hala 10 yaşında araba ile karşılaştırma yapılır.

Olay şu araba gitsin gerisi önemli değil.

Donanım olmasın durmasın güvenlik sıfır teknoloji sıfır olsun ama gitsin
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha geçenlerde Mazda 3 MPSler geldi iki mi üç tane mi ne, kimse almadı aylarca showroomda yattı sonra alındı. Boşverin hadi performans araçlarını, bugün normal Mazda 3 kaç adet satıyor? Toyotada corolla dışında her hangi bir şey satıyor mu? Keza mitsubishide?

Türk halkı zamanında çalışmaya almanyaya gittiği için, o dönem burada 131'e 124'e bile bir iki kez binmiş nesil orada gerçekten W115ler W123ler E30lar gördüğü için alman araçları en müthiş araçlar olarak kaldı bu ülkede. O dönem millet japonyaya gitseydi, E30ların yerini hakosukalar, mercedeslerin yerini lexuslar alırdı. Yoksa alman araçlarına almanlar kendileri bile bu kadar tapmıyor. Adam geçenlerde geldi araç sordu parasıyla, dedik ki vw alma, vw alırsan TDI al TSI alma, hadi onu da alırsan DSG kesinlikle alma. Adam sözleşmiş gibi ertesi hafta golf 7 1.4 tsi dsg ile çıkageldi, hayırlı olsun dedik napalım.

Bu durum 90larda da böyleydi. Iııııyyy japon arabadan ne anlar alman gibi araba mı var muhabbeti o dönem de şimdiki kadar yaygındı, o yüzden binlerce M3 varken 3 tane supra var Nasıl ki 2030 yılında örneğin binlerce jetta golf olacakken 3 tane mazda 3 olacağı gibi.

Klasik, kibirli, sürekli karşısındakini ezmeye çalışan şu modern Türk hastalığından kurtulmak lazım. Ben skyline'ı fast&furiousta da öğrenmedim, need for speedde de. BMI izlerdim ben, babam getirip dururdu eve. Şimdi de örneğin 2016 yılında nasıl Mitsuoka'yı biliyorsam, ve buradakilerin %99u bilmiyorsa, bir kaç yıl sonra mitsuoka ünlü bişey olsa(ki hiç sanmam) burada yine insanlar çıkıp 'işte şu filmde gördünüz de ordan özendiniz' diyecektir eminim.
    Bence bu durumun sebebi japonların ürettiği araçların bizim ülkenin koşullarına uygun olmaması daha adam akıllı dizel seçenekleri bile yok çoğu japon arabasının. Lpg den bu kadar nefret eden bir ülkeden 1000 seneden bu yana alışıla gelmiş 1.6 atmosferik benzinli araba almasını beklemek bence saçma.Ayrıca teknoloji devi olan japonların araçlarında teknolojik hiç bir şey olmamasıda ayrı bir durum Öte yandan vw sürekli bir şeyler yapıyor TSI-DSG-ACT-Bluemotion vs vs

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu durumun sebebi japonların ürettiği araçların bizim ülkenin koşullarına uygun olmaması daha adam akıllı dizel seçenekleri bile yok çoğu japon arabasının. Lpg den bu kadar nefret eden bir ülkeden 1000 seneden bu yana alışıla gelmiş 1.6 atmosferik benzinli araba almasını beklemek bence saçma.Ayrıca teknoloji devi olan japonların araçlarında teknolojik hiç bir şey olmamasıda ayrı bir durum Öte yandan vw sürekli bir şeyler yapıyor TSI-DSG-ACT-Bluemotion vs vs
    Vw önce bir mazdanın skyactivini, sadece s serisinde vs araçlarda bulunan radar guided cruise controlünü, acil frenini yapsın, üstüne de güvenip 5 yıl garanti versin, sonra konuşalım. Her şeyi tam test etmeden araçlara doldurmak, bozulunca da kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkmak kolay. Silindir kapatmayı mercedes ta ne zaman yaptı zaten zas'tı adı.

Değişik şekilde bakıyoruz araçlara. Ben para verdiğim şeyin en başta bozulmamasını isterim. Sürüş zevki versin isterim. Sizler araç değil iphone almak istiyorsunuz. Tabi herkesin kendi zevki, kendi parası kendi kararı, kimse karışamaz. Ama mantıklı tercih o değil.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondanın yeni Typer"da kullandığı 310 BG turbo motorun ne kadar yaktığını biliyormusunuz?

Şehir içi (lt/100 km) 9,4
    Şehir dışı (lt/100 km) 6,1
    Birleşik (lt/100 km) 7,3
    CO2 emisyonu (g/km) 170

310 beygir hangi tsi motor bu kadar yakıyor?

Şu anda Japon"lar elektrikli araçlar üzerine çalışıyorlar.
    Gelecekte piyasa falan koymaz Japon"lar
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu aracin sahibi hakkinda bilgisi olan varmi?
    Senelerdir yolum düstükce ozellikle dikkat ediyorum hep orada ve herzaman temiz sahibi her kim ise cok iyi bakiyor masallah
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondanın yeni Typer"da kullandığı 310 BG turbo motorun ne kadar yaktığını biliyormusunuz?

Birleşik (lt/100 km) 7,3
    CO2 emisyonu (g/km) 170

Golf R 2.0 300hp 4motion

8.5
    5.9
    6.9

aynı koşullarda tüketim verileri. normal moda alınca anneler de rahatlıkla kullanabiliyor ayrıca.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf R 2.0 300hp 4motion

8.5
    5.9
    6.9

aynı koşullarda tüketim verileri. normal moda alınca anneler de rahatlıkla kullanabiliyor ayrıca.
    tsi gülerler, güldürmeyin bari

tsida basınca yakıtı bildiğin 3"e katlıyor, mesela scrocco denen benzin düşmanı;

8.0
    5,4
    6,3

ama biraz gaza dokununca 13-14"leri rahat görüyor.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    tsi gülerler, güldürmeyin bari

tsida basınca yakıtı bildiğin 3"e katlıyor, mesela scrocco denen benzin düşmanı;

8.0
    5,4
    6,3

ama biraz gaza dokununca 13-14"leri rahat görüyor.

stock golf R ın istanbul parkta 2 seans ortalaması 20 lt idi. daha ne yapsın?

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Benimde en büyük etkenim Gran Turismo oyunu.1997'de tanıdım çoğu aracı,hızlı ve öfkeliyle alakası yok yani.
    R34 gtr çoğu egzotik araçtan daha çekici geliyor.Tüm ss'lerin arasına bir tane r34 koyun ben ve çoğu kişinin dikkatini direkt r34 çekecektir.Aynı Gumball'da ki İstanbula gelen r34 gtr gibi...O kadar ss'ler varken ortalıkta gtr'ın fotoları videoları dolanıyordu.Aracı hiç boklamayın,canlı görünce ağzınızın suyu akar.Millet r34 gtr'a aç aç
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw önce bir mazdanın skyactivini, sadece s serisinde vs araçlarda bulunan radar guided cruise controlünü, acil frenini yapsın, üstüne de güvenip 5 yıl garanti versin, sonra konuşalım. Her şeyi tam test etmeden araçlara doldurmak, bozulunca da kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkmak kolay. Silindir kapatmayı mercedes ta ne zaman yaptı zaten zas'tı adı.

Değişik şekilde bakıyoruz araçlara. Ben para verdiğim şeyin en başta bozulmamasını isterim. Sürüş zevki versin isterim. Sizler araç değil iphone almak istiyorsunuz. Tabi herkesin kendi zevki, kendi parası kendi kararı, kimse karışamaz. Ama mantıklı tercih o değil.
    Ben aldığım arabada Sürüş zevki,konfor,az yakmasını,sorun çıkartma olasılığının düşük olmasını,görüntüsünün güzel olmasını,çokta pahalı olmamasını,prestijli olmasını piyasasının hızlı olmasını,kullanırken yormamasını,güvenli olmasını vs vs isterim peki bu istediğim tüm özellikler hangi araç grubuna kapıyı açıyor tabiki avrupa araçlarına.Ayrıca yeni Type-r dan bahsedenler olmuş da tsi motor 2006 ya da 2007 yılında çıktı yaklaşık 9-10 yıl olmuş.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aracin sahibi hakkinda bilgisi olan varmi?
    Senelerdir yolum düstükce ozellikle dikkat ediyorum hep orada ve herzaman temiz sahibi her kim ise cok iyi bakiyor masallah
    10 sene alarko şirketler grubunda çalışıyordum müdürlerden Cem bey kullanıyordu. Günlük işe gidip gelme arabasıydı.
    Bir kere kaporta boyaya verdim yerine diğer aracım accordu kullandım hiç zevkli değildi demişti.
    O zamanlar restoreye ihtiyacı vardı şuan ne oldu bilemem satma niyeti olmayan biriydi. Muhtemelen yine ondadır.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hangi turbo benzinli araba gaza basınça 3 katını yakmıyormuş merak ediyorum.

Hadi onuda geçtim katalog verisinden konuşuyorsak madem, sevmesemde gümüş ok'a saygı

A45 Amg, hem 4 çeker hem 7ileri dct hemide 370-380 beygir

Yakıt Tüketimi, şehiriçi (l/100km) 9.6–9.2

Yakıt Tüketimi, şehirdışı (l/100km) 6.0–5.6

Yakıt Tüketimi, ortalama (l/100km) 7.3–6.9
    1881 - 193

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Superb'den düşükmüş tüketimi satıp A45 Amk alayım bende

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 litre tsi stage 2 + , yaklaşık 2 senelik görüşümü söyliyim.basınca yakmayan araba yok zaten. Uzun yolda yakmıyor.bildiğin yakmıyor yani.algı farklı.güçlü araba her türlü çok yakar diye bir algı var,illaki öleside vardır ama tsi a laf yok. (:

MMMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Sene MK6 Golf R Stage 1 Araç + Milltek Egsozlu Şekilde Kullandım. Şehir İçi Basmazsan 10 lt Yakıyordu Basarsam 16 17 lt leri Görüyordum. Şimdi Dizel Golf 6 ya Biniyorum 8 Ltleri Görüyorum Şehir İçi

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde en büyük etkenim Gran Turismo oyunu.1997'de tanıdım çoğu aracı,hızlı ve öfkeliyle alakası yok yani.
    R34 gtr çoğu egzotik araçtan daha çekici geliyor.Tüm ss'lerin arasına bir tane r34 koyun ben ve çoğu kişinin dikkatini direkt r34 çekecektir.Aynı Gumball'da ki İstanbula gelen r34 gtr gibi...O kadar ss'ler varken ortalıkta gtr'ın fotoları videoları dolanıyordu.Aracı hiç boklamayın,canlı görünce ağzınızın suyu akar.Millet r34 gtr'a aç aç
    Adamsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birleşik (lt/100 km) 7,3
    CO2 emisyonu (g/km) 170

Bu sinif icin arac alirken tercih yapan biri yakit tuketimine bakmaz bence , bunu orneklendirerek japonlari savunmak biraz acayip degil mi kaldi ki yakit tuketiminde bi iddialari oldugunu da dusunmuyorum en azindan bu sinif icin

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkler renkler tartışılmaz, herkesin görüşüne saygımız sonsuz. Medeniyet böyle bir şey tabi ama R34'e laf edenler üç kase bal yesin, hepsini yesin cırcır olsun dötünde bağırsağında bir damla poh kalmasın.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin bir aracı sevme aşık olma hikayesi farklıdır, supra nın F&F ile sevildiği aşikardır, aracı en uzun süre gördüğümüz içindir muhtemelen, öncesinde bilsek de bu kadar yakından incelememişti çoğunluk, filmle beraber patladı bu ilgi...

R34GTR ise daha çok oyunlarda popüler oldu, aracı alan yarışı kazanıyordu hele bir de TR de satılmaması ilgiyi daha da arttırdı... ülkedeki otomobil merakı son 10 yılda çok değişti, eski egzotik araçlara ilgi arttı, yeni modeller sıradan günlük yol arabası oldu (en azından benim için)... F355 i bundan 7-8 sene önce 40-45bin euroya teklif etmişlerdi bana bir de şimdi bakın fiyatlara... olmayan ama beğenilen araçların fiyatlarının astronomik olması normaldi, bir de dünyada otomobil kolleksiyonlarına bakın, R34 supra M3 NSX vs olmadan kesinlikle eksik kalıyor, siz beğenmeyebilirsiniz ama gerçekleri de değiştiremezsiniz
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)