E30 320 cabrio ya 70 bin muhammen bedel yazan memurun kafasını yaşamak istiyorum
Printable View
E30 320 cabrio ya 70 bin muhammen bedel yazan memurun kafasını yaşamak istiyorum
yokmu tofaş parasına 96 skylıne binmek isteyen :)
E-İhale - 1996 NiSSAN SKYLiNE
aramızda 50 veren çıkabilir dikkat edilmeli :D
edevlet sisteminde de sorun var ,komple sistemsel birşey sanırım
sistem geri gelmiş yalnız dün e30 ve skylıne ihale sürelerinin bitmesine 3 saat kala bakmıştım..şimdi yine satıştalar..??
[IMG]https://i.hizliresim.com/Z9ZgQ0.jpg[/IMG]
açıkcası benim gozumde hiçbir değeri yok ama tr de olmadığı için gene enteresan fiyatlar verip alanlar olucaktır
o kasa bedava verseler almam evlat olur
r33 sedan aslında alınıp komple bir restore edilse adam olur beni direksiyonu korkutuyor acaba kaça patlar sağdan sola çekmek???
Şu araba sınırlarımızdan çıktığı an 250 dolar etmez. Burada ihale 3000 dolardan başlıyor. Nasıl bir yokluktayız arkadaş :)
Aracı gümrük sahasında gördüm. Pek çekici bir araç değil. Göstergesi km birimli. Düşük km'li bir araç. Tam hatırlamıyorum ama 10X XXX km'de görünüyordu. Gümrüğe kabul evrağını göremedim, arızası var mı yok mu bilinmez. Kokudan binesim gelmedi. Sahibi obez bir abimiz olabilir. İçi fena değil, yaşına göre temiz sayılır. Dış taraf da adam edilebilir gibi dursa da soldan sağa direksiyon taşınması gerekli. Bu işlem için TR şartlarında çok anormal maliyetler çıkacaktır, uğraşmaya değmez bence. Motoru nedir tam bilmiyorum ama swap filan yapılacaksa motoru için alınabilir.
E-İhale
golf 4 v5 motorlu?
izmir tasis
E-İhale - 1974 SEBRING-VANGUARD CITICAR
O değilde bu aracın fiyatına 95.000 mi yazmışlar. Ben mi yanlış gördüm.
Skylıne direksiyon işi bozmuş, iş görür gibi