aynen öle tam proje :) ahh ahh imkan olucaktı
Printable View
bu gidişle alıcam sanırım :) ne zaman bunun ihalesi zartı zurtu
Hakan abi ihale tarihlerinede bak ihalesi yapılmış olanlarda oluyo o listede :D Güzel arabalar çıkıyo aslında kafama yatan çok güzel bi Mercedes varda Trabzonda bize bırakmazlar diye korkuyorum :D İhaleye kadar Crx i satarsam bende onun ihalesine girmeyi düşünüyorum:)
arada smart bile buldum ya 6 bin tl ye :D yok yok :D ama şimdi sen dedin bunlara bakıp bakıp geçtim hala satışta olup olmadıklarını nasılbulucam bilmiyorum :D okadar yolkat ettim en son ulaşmaya çok az kaldı :D
hakan ben gidip ihaleden bi araba aldım yazın la :D az çok tecrübeli sayılırım :D
hmm ozman bu baktıklarımın ihalesi geçmiş :( kesin alınmıştır ya bunlar
İhaleye Güneşlideki merkez Tasiş binasında giriliyor ama bildiğim kadarıyla aracın tasisşte yattıgı kadarki vergiyide aldıktan sonra üstüne ekliyorlar
arada sacma sapan aletler var da benım aklıma yatmayanda bu arabaların neden cogu hasarlı ? bu kadar hasarlı arabayı nerden bulmuslar ? yada oradamı oluyo bunlar ? mısal hurdalar var 2003 model mercedes yanmıs komple metal olan hersey ayna ama baska bısey yok. 1100 e satılıyo. orjınal jantları cıkmacıda satsan zaten parayı kurtarırsın.
bıde hasar %sını belırleyen kımse gıtsın bı doktora yau.
şu rs'e bir bakayım ben, olmadı track car yaparız :D
aha bir smart daha buldum
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/...7122011/28.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/...122011/b28.jpg
peki şunu meak ediyorum bu arabalar burada durduğuna göre hala satılmamışmıdır ? yoksa üşengeçlikten satıldığı halde internet sitesinden kaldırılmamış mıdır ?
bugün cl600 haberi gelince yanıma usta alıp tanıdık vasıtası ile araca baktık. %10 hasarlı elektririk aksamı motoru saglam cıktı. 2009 model 85 liradan acılıcak.
bu bahsettiğiniz amerikan hangisi?bide cidden bu araçların niye çoğu hasarlı?
atıyorum adam almanyadan arabasıyla geliyor kaza yapıyor , almanyaya geri götürmek yerine bırakıyor gümrüğe. Belli bir süresi var o süre geçince satışa çıkıyor arabalar. %40 hasarlı yazan araçlar trafiğe çıkamıyor hurda belgeli satılıyor. O yüzden çok çok ağır hasar yoksa %30 u geçmez adamların yazdığı hasar oranı.
American garip ve güzel olmuş :)