Bu 5 wagonlar iyiymis valla yedirirler mi
Printable View
Bu 5 wagonlar iyiymis valla yedirirler mi
evo için forumdan birisi niyetliydi
Xor niyetliydi sanırım, gelişme olsa da yabancıya gitmese, forumda görsek arabayı.
Acaba yabaıncı ulkeden ıhaleye gırılıyomu,gırılıyosa prosedr aynımı ıslıyoki acep..
Bir gün golf2 bulacağım inş. :D
konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama satılan araçların resmine nasıl ulaşılıyor resmi siteye girdim bulamadım:beuj:
resimler çıkıyor direk
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/aracs.asp
evoyu alanın çocuğu olur.motor yok arabada
eskiden fiyatlar uygun olurdu,şimdi piyasadan yüksek..anlamadım bu işi ?
Alfa romeo GT var listede %40 hasar yazmislar araba bildigin pert. fiyatta 32ktl.
Ne puma kalmis ne evo hepsi gitmis...
fiyatlar heralde kımse yeltenmesın dıye bası baglanmıs aracların memurlar birilerine veriyo direkt.
arabalar nasıl boyle hasarlı oluyor anlamıyorum ?
Yav ben anlamıyorum o fiyatların nesi yüksek. O fiyatlar emsal fiyat yalnızca. En ufak bi alakanız yok orada yazan fiyatla. O paranın %10'u ilk ihaleye girerken ödeniyor, kazanamazsanız da geri alıyorsunuz. Kaça giderse gitsin ihalede, o emsal bedelin en ufak alakası olmuyor.
İhaleye giriş depozitosu gibi düşünün, onu yüksek tutmaya çalışıyorlar ki niyeti ciddi olan belli olsun.
ben de onu sordum işte +(powERS ve emrah-ışık).çünkü yazılan rakamlar emsal fiyatlar değil.s80 9k mı?ihale açılış rakamları diye biliyorum ama ihaleye girmişliğim de yok ondan sorduk cevap bekliyoruz bakalım...