97 320 coupe var listede yanlış görmediysem bedel 30bin olarak gözüküyo sahibinden.com u geçti tasiş.
Printable View
97 320 coupe var listede yanlış görmediysem bedel 30bin olarak gözüküyo sahibinden.com u geçti tasiş.
94 Mini buldum sitede
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/...0122013/32.jpg
Geçen hafta Yeşilköy'de MK1 cabrio Golf vardı. Bordo çok temiz görünüyordu, kaça satıldı acaba bilgisi olan var mı?
Ya bu rover mini 35 diye geçiyor ve sağdan direksiyonlu bu orjinal mini coopermı replicamı ve alsak ruhsat çıkarabilirmiyiz direksiyon sağdan
miniye ruhsat çıkartamazsın sağdan olduğu sürece ben yetişemedim ihaleye bugündü eğer satılmazsa niyetim var nede olsa tecrübeliyiz artık direksiyonu sağdan sola almaya
TASİŞ
buradan ama listeler kalkmış...
O mininin %50 hasarı vardı yani pert diye geçiyor ayrıca araç bugün İzmirde ihaleye çıktı diye biliyorum.
Listeler gozukmuyor
Mini için benim arakadaşlar ihaleye girdiler araç GB giriş,motoru krank sarmış felan diyolardı birde sağdan direksiyon,arabaya komple motor yapmak gerek birde alttan hasarlıymış sanırım,almamışlar alsalardı komple vtec yapacaklardı :) ,eğer bu ihalede de satılmazsa yaklaşık 2800'lerden tekrar ihaleye çıkıcak ben takipteyim...:)
yüzde 60 hasar olduğu zaman hurda olarak çıkıyor diye biliyorum yüzde 60 ın altına direksiyon sola alındıktdan sonra ruhsat çıkabilir yanlış bilmiyor isem
tespit ve tahakkuk tarihleri geçmiş olan araçlar satılmış olarak mı gözüküyor
perakende satışlarda edirnede nikon d3200 var aparatları yok 620 tl bunlar hakkında ne düşünüosunuz?