İhale mafyasını devreye soktuk hayırlı işler herkes rabbim en güzelini en özelini nasip etsin herkese hayırlı cumalar 275'e kadar yolu var tiko para hazır kardeş Allaha emanet.
Printable View
Rus hackerları bağladım . mermiyi 0 ve 1 lerden atacaz ihaleye hadi bakalım:)
Internet üzerinden yapilan ihalelere bayılırım:)
Gürcü plakalı başka supra giriş yaptımı ? Yoksa sadece bir tane bu sarımı var?
Bir de şu ismini vermek istemiyorum M5 ile bağcılar taraflarında yan veren kişi sokmuş idi. (Cin Aliye benzeyen)
http://i.hizliresim.com/7Mq5dr.png
100 e gecen 911 satildi onu alamadim bari buna niyetlenelim dedik 400k iimis ihaley takibe aldim bakalim kaca biticek
İhale No İhale Adı Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Sonuç Tarihi Kazanan Teklif () Teklif Durumu
11407ANT20140089A18 1999 VOLKSWAGEN PASSAT 12.11.2014 12:00:00 19.11.2014 13:00:00 19.11.2014 13:52:36 135000 Teklif Kabul Edilmiştir
1541KOC20150066A82 2003 RENAULT SCENİC 27.08.2015 12:00:00 03.09.2015 13:00:00 03.09.2015 13:53:30 117300 Teklif Kabul Edilmiştir
bu saçma fiyatlara sonuçlanmış gözükenler neditr yahu ? teklif veren yanlış verip adama mı patlamış, yoksa kurum mu yanlış veri girmiş :)
Araç bizdedir arkadaslar. Dostça denemeler olacaktir.
Satilik Sari Yer Ucagi.
Bir supra sahibi olarak 1-2 şey yazayım. Ben 250 bin vereceğim diyen birilerine şahit oldum yalnız astarı yüzünü geçecek neden ? Sağdan sola almadan trafiğe çıkamaz bunun içinde 1 supra sahibi daha olmak lazım tüm parçalar için. Araba turbosuz Turbo motor içi sanzuman kaporta kozmetik işçilik Vs derken en iyi ihtimalle bu dolar kuruyla 200 bin maliyet çıkar tabii ki en iyi ihtimalle. Aksilik kırılma Vs saymıyorum. Türkçesi bu arabayı alacak arkadaş cebinde 250 bin daha bulundurması lazım.
daha kolay yolları mevcut Hatayda neler yapılıyor şu an bir görseniz şok olursun diyor galerici bir arkadaş 1001 model lüks süriyeli,Irak ve Avrupadan çalıntı araç şu an hatayın direk dibinde süriyede hataylı çetelerce tutuluyor.
türkiyeden alkolü olup sigortadan parası alınamayan,zar zor yürüyen yada çok yüksek kmde fiyatı normaline göre çok aşağıda alıp ruhsatını ve motor,şase numaralarını kullanarak süriyedeki sağlıklı çalıntı araçlara kaynatılıp boyanıp geri sokuluyor gümrükte kayıt olarak türk araba çıktı türk araba girdi oluyor adam sanki akraba ziyaretine gitmiş gibi ve çıkan arabada parçalarına bölünüp parçacıda satılıyor kendi fiyatından yükseğe bile gidiyor parça parça zamanla.
supra ile ilgili boşu boşuna millete gaz verip sırf supra kasası için fazla para ödetmeyin beyler.
yok 200 yok 300 bın tl
taşis o suprnın para edecegini düşünse 200 bın tl den acardı ihaleyi.
Araçlara el konulduğun da ne gibi yaptırımlar uygulandı bilen var mı? Birde madem bu şekilde satılıyor dışarıdan Türkiye de pek bulunmayan özel araçlar bu şekilde getirilip el konulup daha sonra gümrükte satışa çıkmaz mı? Daha doğrusu herkesin aklına gelmiştirde engel olan nedir merak ettim :) Birileri bilgilendirebilirse sevinirim.
Senin supra ayri abi ama bu ilandaki sari hem atmosferik hemde sagdan hem otomatik...Cop yani.. asla degmez o fiyata, Senin araba gayet mukemmel hazirlanmis bir arac ve bence en az 120 bin euro ustu eder.. (daha fala harcamissindir eminim) satarsan ilk bana haber ver lutfen:)
açık ihale olsa belki m3 gibi çok yüksek rakama giderdide , kapalı olduğundan 100bin + bir teklife gider diye düşünüyorum , fiyat uçmayacağını bilsem 60 teklif eder beklerim :D
Teminat yatırdık 60.000 TL ye alıp içine k20a2 turbo yapacaz
FK2 geçmek için kimse ihaleye girmesin.
Fakiriz biz bütçemiz belli :D
60.001 veriyoruz Galeri AntiMezar olarak.
Cuneyt abi peki sen olsan kac para gozden cikartirdin bu arac icin dürüstçe öğrenelim abi :)
Halk bankasina para yatirmadan ihaleye teklif veremiyorsunuz 100000 teklif ettiniz diyelim sistem otomatikman 10000 e bloke koyuyor ihale sonuclandi size kaldi 1 hafta süreniz var 1 hafta icinde arabayi almak zorundasiniz es kaza fazla teklif edip arabayi canli görünce arabanin ederinin o olmadigi dank ettiniz ozaman paraniz yaniyor ve arac 1 hafta sonra tekrar ihaleye cikiyor
Araba fiyatini tasiş değil experler belirliyor tasiş sadece satiyor o yüzden bu araba 200k eder degilde motoru var stobu kirik araba calismiyor vs. Gibi kriterler aracin fiyatini belirliyor ayni zamanda aracin hasar oranida belirleniyor diyelimki araci aldiniz bazi parcalari söküp tasişe biraktiniz 3 ay sonra araç satişa cikinca araç %70 hasarlidir trafige cikamaz seklinde bi ibare ile karsilasabilirsiniz o yüzden değerlendirmeyi ii yapmak lazim
Noldu supranın durumu satıldımı
İhale ne oldu var mı bilen ?
Buralar sakin satılmadımı meşhur supra
E30 M3' ten sonra Supra' nın kaça gidiceğini gerçekten merakla bekliyorum, haber varmı?
Bir fiyat gördüm acayip. İlginç bu insanlar. ..
61'e araç bizde.
bende sonucu çok merak ediyorum.
konuşulduğu gibi astarı yüzünü geçer bu arabanın.direksiyon sola alınacak motor desen o biçim,kasası cartu curtu.git yurtdışında yaşa kralına binersin :D
Bildiğim kadarıyla yurt dışında da o kadar ucuz değil supralar