ferrariyi onla tanıdık zaten. :)
Printable View
ferrariyi onla tanıdık zaten. :)
Ferrarinin yanındaki 97' Civic Coupe. DX'miş araç. Sohc VTEC oluyo galiba onlarda tam net bilmiyorum onları...
iES'lerin 30 zorladığı bu piyasada o araç güzel para eder
Gümrük Ve Tic. Bak. E-ihale için şimdi kayıt oldum. İade talepleri kısmına gelince altta böyle bi durum çıkıyor. '8 eylülde 4000 tl talep etmişim ve 30 eylülde onaylanmış gibi ? Bunun ne oldugunu bilen var mıdır daha bismillah yeni kaydoldum direk bunu görünce sormak istedim nedir bu acaba ?
http://i.hizliresim.com/1rvodG.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/...6102015/23.jpg
accord düşmüş 2.3 sağ direksiyon
cabrio e320 var
sw e290 var
5.25 sw var
ford probe vr 2.5 v6
Edit: Bu arada e-ihale sisteminden hariç birebir ihaleler kalktı mı ? yani sadece e-ihale mi var artık ? liste bir türlü yenilenmedi bilgisi olan var mı ?
Fiziki ihale olmuyor artık, internetten tutturabilen alıyor
Milli emlak ihaleleri de var benim bildiğim onun dışında bilmiyorum. O accord eski tarihlidir yakın Zamanda satışa çıkan accord Coupe olmadı
şuanda satışta o accord, güncel listede görüyorum ben
haydaa dün normal sorgulamadan girdiydim.,Neyse yanlış olmuş kusura bakmayın
adalet bakanlığının icralık araç listesinde almak istediğim bi araba var. 70 model ve 2500 tl den teklif verilmeye başlanıyor. teklif veren yok, olmazda sanırım. bu aracı almak için, teklif vermek için nasıl bir yol izlemem lazım?
araçları nereden görüyoruz ?
e ihale sisteminden görebilirsiniz
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/Site/Ihale/Guncel
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/S...urnPage=Guncel Supra son 12 saat :heyoo::heyoo:
Supra kaça gidecek bakalım çok merak ediyom
supra kurtarın beni diyor ciddi paralara gider büyük ihtimalle abuk subuk arabalar bile enteresan rakamlara satılırken , zaten expertize bakılırsa işe yarar ne varsa sokup bırakmışlar :)
Bir zamanlar gürcü plaka gelen supra galiba.
Paşam sezerin supra değil mi bu ?
60 lira bile çok. Eksik sürüyle parçası var, ayrıca otomatik, ve sağdan direksiyon. Direksiyonu sola almadıkça tescil yapılamıyor. Supranın göğsüdür soldan direksiyon kutusudur fren merkezi eğer manuele çevrilecekse debriyaj merkezleri, pedallar, şanzıman, eksik elektronikler, o bu peee. Supra iyidir güzeldir canımız ciğerimizdir ama zenginlikle salaklık arasında bir fark olduğunu düşünüyorum ben.
Birileri gereksiz fiyat yükseltip 150-160bin TLnin üstüne alacak, bir 50-60 binde harcayacak, sonra 300bin tl isteyecek, fiyat çok diyenlere de artist artist konuşacak, yok gardaş supra alıyon da bilmem ne de diye.
Allah akıl fikir versin. Alan hayrını görsün, kazasız belasız binsin demekten başka bir şey düşmez.
supranin takibindeyim.Kaa gidecek cok merak ediyorum
Supra atmosferik arkadaşlar cok fazla heyecanlandıracak bi tarafı yok :)
Paşam sezerin suprası bu balıkesir bandırmadan bi abimiz şuan tasişte ihalede en son konustugumuzda kendıne psikolojık olarak 110.000 sınır koydum demişti bakalım
Bu arada internet üzerinden yapılıyormus ihale kapalı teklif usulu motor parcalarının coğu eksikmiş dediğim kişi girmemiş ihaleye
Diğer arabalara da baktım, çoğunun içi de dışı da haşat ve saçma sapan inanılmaz paralar isteniyor. Bunlara mı heyecanlanıyorsunuz?
Dou'nunda dediği gibi bu aracın turbo olduğunu pek sanmıyorum arkadaşlar, otomatikleri 220hp atmosferik 3lt olarak biliyordum.
vede octane'nin dediği gibi soldan direksiyon kutusuydu, komple göğüsüydü, ön motor duvarını kesme biçmesiydi bununla uğraşmak akıl işi değil.
araçta bariz boyalı ve çoğu hatları bile düz değil pek sağlıklı vede değerli bir halta benzetemedim yani wow diyecek yanını pek göremedim.
açıkçası RX8,S2000 ,Supra gibi araçlarıda böyle ucuz sarıya boyatıp yok mavi janlar atıp mundar etmiyorlarmı resmen araca acıyorum , onu birisi ordan çeksin gürcistana geri götürsün yoksa rusya apachi diye kilitlenip füzeyi kıçımızda patlatacak vallahi.
bütün araçlarınmı canı alınmış olur arkadaş :)
BaZı arkadaşlar üstünden tır geçen e30 m3 cabrio'nun kaça gittiğini bilmiyorlar galiba.
Türkiyede zibille olan bi arabadan bahsetmiyoruz burası mahrumiyet bölgesi hastası anormal bi paraya alır, güzel bi proje yapar, manuele çevirir, motor baştan aşağı gidecek zaten turboya geçilir, kaporta düzelir içinin hali ortada direksiyon sola alınır.
türkiyede bu tür otomobiller parayla alınamadığı için ruhsatına para verilecektir. motor atmosferik önemli değil piyasada 2jz bulmak artık cok kolay =)
bazen çok güzel araçlar düşüyor ve çok iyi fiyatlara , 38den açıyorlar 14 teklif yazıp gonderiyorsun bi bakmışsın sana kalmış :)
beğendiğiniz arabalara ederini yazmakta bi sıkıntı yok teminatı zaten geri alabiliyorsunuz :)
bu kadar kasana kadar vergilerini ve şartlarını yerine getirerek amerikanadan bir supra getirmek daha mantıklı değilmiki acaba?
cidden bildiğimden sormuyorum gerçekten bilmiyorum ama vergisi %300bile olsa amerikadan tertemizini al git daha mantıklı değilmi?
birebir swap uyumlu araçlar haricinde hangi aracı gördüysem yok sonran sola direksiyonu alınmış, yada otomatikten düze yada atmosferikten turboya sıkıntı çıkarır sürekli ustaya götürüp yeniden orasını burasını kurcalatmak isterdi.
burada bu kıstasların hepsine sahip bir araçtan söz ediyoruz yok otomatikten düze alacazda atmosferikten turboyalacazda sağdan sola alacaz oda neydü belirsiz kazalı araçta.
bir aracın meraklısı olmak bir şey, aptal olmak başka bir şey bence ve açıkçası ben bunun hastası,piskopatı,meraklısı adını ne koyarsanız koyun yanına bile yaklaşmazdım..
85 90 arası bir rakama alır birisi 70 harcar sonrada 250 ye satar
Maddi durumum çok iyi olsa sağlıklısına helalinden 200 250 veririm hiçte acımam c6 alacağıma supra alırım şahsen. Nsx supra r34 rx7 değer biçilemeyecek aletler bence
ihale rahat 100 u geçer kimse ne teklif edildiğini goremediğinden kaçırmamak için büyük rakamlar yazılır diye düşünüyorum
90'S'larda bu supraların yüzüne Türkiyede kimse bakmıyordu.Zamanında biz hayrandık.Arkadaşın babası toyota'dan sıfır starlet almıştı.Ordaki bayi müdürünün kafasını yemiştik arkadaş'la supra varmı sattınızmı alan varmı.Bacak kadar boyumuzla supra diyorduk.Tabi o zamanlar japon spor egzotik araba olmaz yapamazlar diyip BMW M3 Porsche Corvette alıyordu herkez.Aynı şekilde mutsubishi 3000GTO şişlide galeride 3-4 sene yattı vitrinde kimse almadı.Ben ilkokulu bitirdim bayi kapandı kim bilir ne oldu o araba.Bir fast and furious bir çıktı ferrari bir geçti off manyak araba bu supra oldu...
Zamanında honda S2000 içinde güzel araba niye kimse almıyor diyorduk.Neymiş defransiyel dağıtıyormuş deniyordu.
Honda Civic VTI var 1.600CC 160HP çok güzel gidiyor diyorduk.1.600CC arabamı olur 2.000CC GTI olucak deniyordu.
İşte hayat böyle kim bilirdi 2000 yılı sonrası
Honda S2000
Toyota Supra
Nissan GTR
Mitsubishi GTO
Honda NSX
Mazda RX7
Bu kadar beğenileceğini