alan toplayip temizleyip bebekler bebegi boncuklar boncugu tr de tek diye binecek ya en cokta ona uzuluyorum :)
Printable View
alan toplayip temizleyip bebekler bebegi boncuklar boncugu tr de tek diye binecek ya en cokta ona uzuluyorum :)
arabanın kullanlıcak bır parcası kalmamıskı
herseyıyle sıfırdan alınıcak bı kupanın saglam yerlerı kullanlıcak durumdadır oda ruhsatta m3yazmasını saglıcak :)
e30 cabrio m3ten bahsediyoruz arkadaşlar kaç tane var türkiye sınırları içerisinde? birde arabanın ahı gitmiş bahı kalmış diyorsunuz ama ankaraya sokarlarsa o arabayı peynir tenekesinden e30 yapar verirler adamın eline... hertürlü toplanır yani.imkanım olsa o arabaya acımam paraya alırdım 100k 200k farketmez
bu garaj hiç yabancı gelmedi ?
http://3.bp.blogspot.com/--ln8gz5gZS...ine-12531-.jpg
değil 100 bin 10 bin verir miydim acaba şu hurdaya.
basaran trye m3 cabriyo sokmak icin kaza yaptırmış olmasın :D
E30 cabrio yarın 150 yı gecıcek sanırım....
Buarac 50-60'a toplanır,150 ye mal olur.
En kotu 100€ eder.
pardon ama bir sorum var bu araba dünyada bu kadar değerliyse sahibi neden bırakıp gitmiş çekici üzerinde yine götürülürdü. araba m3 bodyli olmasın sadece...
Ciddi olarak gümrüğü takip edip orada ki araçları alıp toplayıp binen/satan insanlar var. Doğal olarak bu insanlarında tanıdıkları var. Sence bu adamlar sadece m3 body kit'i olan bir araç için kalkıp gidermi Zonguldak'a?
Facebook'ta paylaşılmıştı, forum üyesi ihanss paylaşmıştı galiba silinmiş.
BMW database gibi biryerden bakmışlar, orjinal cabrio m3 yazıyordu.
Yarın biter satış işi, alan adam açıklar orjinal mi değil mi :)