klasik araç ithalatında yaş 30 veya 25 değilmiydi oyle kalmış aklımda aslında bu araç yurt dışından ithal edilebilicek gibi 1-2 seneye![]()
klasik araç ithalatında yaş 30 veya 25 değilmiydi oyle kalmış aklımda aslında bu araç yurt dışından ithal edilebilicek gibi 1-2 seneye![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
e30 m3'e 150k verene çok acımasız yaklaşmışsınız artık hurda kıvamında olan araçlara ne paralar verenler var. s2k'ya ep3'e vti'a ne paralar veriliyor. e30 m3 cabrio zamanında satılırkende pahalıydı şimdide ona değer veren için aynıdır.
M3 denen araç (hiç sevmem) alınabilecek "özel üretimler hariç" farklı markadaki araçlar sayıldığında ilk 10'a giren araçtır. Yani m3'e 150 veren deli ise s2k'ya 120 verene ne diyeceksiniz bilmiyorum.
Hocam isin icine zevk, araba sevgisi, nadir olan bir model vs.... girince imkanlar dahilinde paranin pekte onemi olmuyor. Hos bende dunya para vermem ama verenede neden verdin demem ( gumrukteki bu les icin konusmuyorum ).
Bu e30 m3 un sahibi arkadas ile e90post araciligi ile bir alisveris yapmak icin tanistim . Arabayi Almanyada bulmus, dunya uzerinde evo motorlu sayili m3 lerdenmis. Bunu alabilmek icin audi s5 ve bmw e9x m3 unu satmis .
![]()
E30 cabrio m3
http://ww3.autoscout24.de/classified...?asrc=st|sr,as
Ana vatanında da pahalı ve nadir araçlar.
dogru ama durumu cok ıyı olmasada bundan ıyı haldekı bı e30 yurur calısr halde 30 bın dolar cıvarı alınabılır tr ye gelısı 150 200 bın tl olucak gene
onu demeye calısmıstım acık arttrmada kendımı kaybedıcegıme param varsa ıthal etmek daha mantklı gıbı geldı
tabı benımkı tamamen tahmın gozlem ısın ıcıne gırınce farklı sonuclar cıkıyor olabılır
ben o yuzden cok abartı bır rakamgormeden satılır herhalde dıye tahmın edıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
stock e30 325i'ye 70bin vereni gördükten sonra e30 m3'ün o fiyatlara satılacağı hiç hayal ürünü gelmiyor,gerçekten aslına uygun bir şekilde toplanırsa nadide bir araç...
Say'ın Kemal gamgama sorarmısınız gri e30 m3 ü kaca satmış ? Yada ankaradaki ilker yılmaz abiye kırmızı coupe m3 ü kaca satmış ?
Say'ın ufuk hattak e30 m3 ün restorasyonuna nekadar para harcamış , yada suan maslakda toplanan izmirden gelme m3 restorasyonda nekadar para yemiş yıyor ?
Bence bu arac cok cok rahat 200.000 tl eder dunyada 786 adet üretilmiş bir araç ve her gecengün değerlenen bir arac
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
valla beyler kusura bakmayında yurtdışında var 50K 60K 70K Euro'lara gider
ama burda yok bu hali bile 200K TL ye gider yok yani yok
Ve eğer para babası biri olsaydım o arabayı benden başkası çıkaramazdı ordan araç sevgisi başka bişey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)