Rekor rakamları görecek bu m3 minimum 250ye gider kesin.
Printable View
Rekor rakamları görecek bu m3 minimum 250ye gider kesin.
Hiç ihaleye çıkmadan satılma ihtimalide var
Efsaneymiş M3 bence 300'e yaklaşır
kırmızı olanı alan kişi için paranın bir önemi yoktu yanlız ne kadar olursa olsun zaten alıcaktı adam çakallar bilerek fiyat yükseltip durdular
m3, allah akıl fıkır versın
+
o s2000nın koltukları nedır allah askına
bilgim yoktu kusura bakmayın
S2000 87bine gitmis yuh
kafayı yemişler gerçekten duzgununu alırlardı zaten o paraya :D
wala daha önce bahsettiğim "s2000 için biz anlaştık 55 bine alacağız" diye artislik yapan arkadaşa o araç 90 bine gider demiştim nitekim de öyle oldu
tasişte öyle ucuza giden araba yok onu alırlar elden geçirirler gerekirse komple kazıtır baştan boyarlar hasar kayıtsız diye güle oynaya satarlar
E30 M3 cabrio dünya genelinde güzel rakamlara satılıyor. Orta ve uzun dönem yatırım aracı olarak bile alınabilir. Piyasası sürekli yükseliyor. Tahmin edilenden çok daha yüksek rakamlara gider diye düşünüyorum.
BMW M3 orginal E30 Cabrio, Deutsches Fahrzeug,Klima als Cabrio/Roadster in Munchen
BMW M3 als Cabrio/Roadster in Hohenroth
BMW M3 E30 Cabriolet / Deutsch mit Historie als Cabrio/Roadster in Schluchtern
E30 m3 cabrio ihale - YouTube
İhale videosu burda satışa esas bedel 9600 demesiyle dayının biri 80 bin diye bağırıyo :D
Cabrio M3 satıldı mı ? Göremedim.
Bizim insanlar cidden garip. Yav gavurlar yüzüne bakmaz bizimkiler tapıyor ...
Antalya'daki corradoyu ben aldım yazıları okudum da baya ilgi varmış arabaya
Şu taşiş'den güzel arabalar örnek olarak (s2000,bmw m3'GTI,R) gibi araçları düşük paraya alırım diyen hala varmı bu devirde.
Hiç takip etmiyorum çünkü salak şaçma yüksek paralara gideceği belli yani
Ezelden beri öyle zaten
Geçen hafta bahsettiğim tavandan hasarlı a4 40200e gitmiş yuh gerçekten...
2 gün önce 2001 w220 s320 cdi 66 küsüre gitti 80 filan bekliyodum
Bazende böyle saçma sapan uyguna gidiyo...
takipte olup kovalamak lazım a4 cidden uçuk rakama gitmiş parça olarak alacaksın desem araba gürcistanda ztn 10 milyar
Arkadaşlar gümrükden aldigim aracimi satmak istiyorum prosedür nedir, araci aldikdan sonra hic bir islem yapmadım elimde fatura vs duruyor. Aracin trafige cikmasi yakin zamanda zor biraz isleri var bu sebepten muayeneden geciremem trafikden cekme belgeli felan satis yapamazmiyim?
araç medir acaba ?
detaylarını fotoğraflarını atarsanız ilgilenebilirim
Bu araçlar daha çekme belgeli hatta belgeli bile değil
Ancak alıcı taraf ikna olursa vekalet verip aracın işlemlerini kendisi yapar sonrasında üzerine alır
Piyasa fiyatına çok aldanıyolar heralde + aracın kapalı kutu olduğunun farkında değiller bence
Acaba ne zaman ihaleye çıkacak
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...d8&oe=59BBBF22
o yanındaki mavi olanda duruyor bayağıdır bence sahibi alabilirde klasik olarak ithalata uygun sonuçta bakırkoyde zaman zaman boyle arabalar goruyorum ihalede gormeden yok oluyorlar
E-İhale - 14 ADET OTO LASTİĞİ VE JANTI
Güncel eşya listesinde 14 adet lastik ve jant satışı var ilgilenenler değerlendirebilir.
AMG jant isteyen kaçırmasın :D
Geçen hafta bi 730d vardı short kasa kaça gitti acaba bilen var mı? 85000 gibiydi bedel..