daha önce alanlara soruyorum gümrüğün düzenlediği fatura ortalama kaç güne geliyor?
araç kaç günde trafiğe sokuluyor tahmini?
Printable View
daha önce alanlara soruyorum gümrüğün düzenlediği fatura ortalama kaç güne geliyor?
araç kaç günde trafiğe sokuluyor tahmini?
En son aldığımız araçta 2 günde gelmişti önceden 2 haftada gelende olmuştu
Trafiğe 2 günde sokmak mümkün ancak ortalama 3 gün
Evrak ve araç tamam ise öğlen tse belgesi alıp muayneyi halledip emniyete yetişebilirseniz bir sonraki gün plaka ve ruhsat elinizde olur
Trafiğe sokmak için 3 ay süre var 3. ayı geçince 154tl ceza ödüyorsunuz emniyete
yok ondan sonra antalyada çıkan a4 1.8tq vardı onu aldık
ergazide yine güzel araçlar var kazalı ama yürürünü denk getirip gürcistanda yaptırmak lazım
f10 farı burda 7bin tl orada 100 usd bir çok usta öyle yapıyor ivedikte
Hayırlı olsun
teşekkür ederim :)
arkadaşlar babama araç almayı düşünüyoruz binmesi için ama ihale mersinde araç kalırsa nasıl bir süreç izliyoruz gün içresinde aracı alıp dönmek mümkün mü ? masraf tam olarak ne çıkıyor bilgi verirseniz sevinirim.
teklif ettiğiniz ve kazandığınız tutarın üstüne %1,5 daha ekleyip ödemeyi halkbankasına yatırıp sistemden onaylıyorsunuz
sonra gidip aracı alıyorsunuz
araç plakasız ve ruhsatsız olduğu için çekiciyle anlaşıp istediğiniz yere getiriyorsunuz
sonrasında extra 1000 tl civarı bir masrafınız daha var tse tüv vergi ruhsat plaka falan
araç beklemiş olduğu için akü bitmiş lastikler inmiş oluyor şanslıysanız akü kendine gelip lastiklere hava basılınca yürür hale geliyor
ama içindeki benzini ve yağını filtresini değiştirmekte fayda var
Sunroof işi kolay alttaki videodaki gibi resetleyince düzeliyo
Uzun süre akü bitik olunca adaptasyonu gidiyo
How to reset/adapt Audi/Volkswagen sunroof - YouTube
Aracın nerde olduğunu ve evrak işlerininde nerde olduğunu arayıp öğrenin bence
Bazı araçlar gümrük otoparkı yerine özel otoparklarda oluyo
Hatayda aldığım bi arabada evrak işini halledip arabayı almaya 30 km yol gittim...
Bu Antalyada satışa çıkan arabalar nedir acaba. Hepsinin üzerinde tuhaf tuhaf etiketler falan var ve çoğu station wagon. fiyatlarıda makul gibi...
baya hor kullanmışlar videoya göre :D
Beyler selam,
uzun zamandır takip ediyorum, kapalı zarf usulü ve online olunca daha bi ilgimi çekmeye başladı tasiş
E-İhale - 2009 AUDI A4 3.0 TDI QUATTRO
2009 A4 3.0 TDI Quattro
bu ihalede kafama takılan şey bedel düşük belirlenmiş gibi , ciddi takip eden arkadaşlar bu arabanın göreceği rakamı tahmin edebilirlermi ?
ne kadar teklif etsek yüksek ihtimalle bizde kalır ? Mantık yürütemiyorum çünkü çok mantıksız sonuçlar görüyoruz.
Alıp toplayıp uzun seneler binerim kafasındayım. Çok ticari yaklaşmıyorum
alamandan çıkarken cincik gibi ama ne hikmetse türkiyeye gelince iyice falloş olmuş makinalar adamlar ciğerini sökmeyi bırak iliklerini sömürmüşler :D :D
A4u bugun alici gozuyle inceledim sag ust sasi kolu (sanayi adiyle tufek saci) disinda kaportada agir bisey yok
Ancak sanziman ve karter tarafinda akmis yag ve aktarmadan cikan aks korkutuyo
Banada videolar geldi, motorda çok fazla gevşek civata ve eksik parçalar var. Enj boruları boşta fln. Ben biraz soğudum açıkcası, kısmet artık.. Videoları izlemek isteyen 05322437üçaltıaltı whatsupp dan yazsın
v70 2.4T noldu bilen varmı? mavi olan
Aslında biraz yardımcı olacak birisi olsa güzel araç var almak isterim ama pek güvenemedim şimdi kendime
bulamamıştım, meğerse işaretlemişim:)
E-İhale
nedir düşünceniz bu araç için?
bizde 2004 var bi tane 2.0t olarak. çok keyifli bir araç. 2. yi çökelimmi diyorum
E-İhale
beyler bu güzelliğin tahmini oradan kurtarmanın bedeli ne olur? tamiratına ne kadar yer?
***** kliması obc, spor direksiyon falan yok
Dipnot: Binmek için alacağım 4 hayalim vardı, Rx8 tamam, sırada e36 ondan sonra gallardo - mustang inşallah :)
1706ERG20170082A414 2009 AUDI A4 3.0 TDI QUATTRO 07.04.2017 12:00:00 14.04.2017 13:00:00 14.04.2017 13:47:35 50300 Teklif Kabul Edilmiştir
Birim : ERGAZİ TASFİYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Teklif Sahibi : M*** Ö***
TCK No : 19*******44
tanıdıkmı arkadaş
ankarada 26sından beri tse onayı veremiyorlarmış tüm illerde de böyle mi 26sondan sonra tescil işlemi yaptıran var mı?
Mersin'e 2001 s2000 gelmiş
Bakalım kaç paraya gidecek
mersin tasişe gelen s2000 4 renkten oluşuyor. lgbt bayrağı gibi.
aracı canlı gördüyseniz detaylı bilgi alabilir miyim ? teklif vermeyi düşünüyodum da patlamayalım :D