biri 171 e bunu almak için sölediğiniz gibi evini sattıysa konuşucak bir konumuz yok bu ülkenin neden böle olduğunun en net kanıtı ....
Printable View
biri 171 e bunu almak için sölediğiniz gibi evini sattıysa konuşucak bir konumuz yok bu ülkenin neden böle olduğunun en net kanıtı ....
Son dönemde bi araba bu kadar konuşulmamıştı türkiyede hemen sahibindene baktım bi kırmızı m3 vardı kaldırılmış artık o model m3 ler karaborsaya düştü bu artış angaradaki faça e30 cu gardaşlarıma da vurur araç piyasasını yükseltmeye çalışırlar altın alcağınıza e30 alın :D
Belki de alıcı kişi aracı. Sırf gerçek sahibinin kim olduğu anlaşılmasın diye böyle bişey yapmış olabilirler.
köy kahvelerindeki dedikodu konularına döndü konu .... kesin bi bilgi yokmu yahu ...
http://i.hizliresim.com/KnpbB0.jpg
replika m3 mevcuttu Ankara da sımdı bununda pıyasası ıyı artar :)
terk edilmiş araçlar sayfasında içi yayınlanmış :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...cc73eabf67a9af
Evini satıp aldığına inanmam çünkü bu araç bi 100 bin daha yer. Zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre çok özel bir araç.
özel güzel araç eyvallahta 170 bın liralıkta değil yani:) allah pişman etmesin :D
171.000 ciddi bir rakam gerçektende. Alan memnunsa bize laf düşmez hayırlısı olsun :) Restoreden sonra görmek isterdim ama :)
abeslikla ne alakasi var benim yorumumum?? ben oktuyor yada okutmuyor diye bir laf ettimmi?? bastan yorum yazmadan önce okuyup ve okudugumuzu anlamak gerekir... futbol takimlarin bana ne yada bize ne?? konu bu külüstür m3 e verilen 171k degilmiydi? daha önce dedigim gibi, arz ve talep meselesi.
hem ben haram olsun demedim, tabiiki helal hos olsun cünkü bana giren cikan yok... fakat türkler saksakciliga cok merakli, bunu hergün daha farkediyorum.
iyi günler.
ona verilmez buna verilmez . adam hayalini kurduğu bi arabayı alamayacaksa, para niye var o zaman ? kırmızı e30 m3 cabrio . karşısına geçip izlemek yeter .
alan arkadaşa hayırlı olsunda mantıksızlık yada insanların garipsediği evi satıp araba almak bana göre.eskiden 97 cherokee piyasaya cıktıgında bizim komşumuzda evini satıp almıştı vay enayi diyodu babam sürekli :) o günlere geri döndük sanırım.
yav mılletın aldığı araba yüzünden siz niye karşılıklı laf sokma çabasına giriyosunuz anlamadım. baksanıza keyfinize :D görende sizin arabanıza *** atıldı sanır. bırakın alan alsın. adam 171k veriyosa onun için çerez parasıdır.normal adamın alcağı şeyler değil.
ben okadar zengin olsam gider yurtdışından 100.000 euro verip max 20k 30k mildeki aracı alır bişekilde sokardım. sonuçta koleksiyonluk olduğu için farklı bürokratik olaylar dönüyo.
bu araba öylesi böylesi zaten 250 ye mal olur hiç parça yoksa .
ne olay oldu amk arabası be
beyler kimin aldığı net mi ? bursadan biriymiş galiba ?
bağcılardan alınmış sanırım. ünal turanın parmağı olabilir bu işte. xd