bws100 vardı kacırdım ya ıhale saatını yanlıs gormusum :)
Printable View
bws100 vardı kacırdım ya ıhale saatını yanlıs gormusum :)
bakıyorum sürekli hepsi saçma sapan rakamlara gidiyor alan evlat diye alıyor sanırım.
peki niye alınıyor bunlar bu saçma fiyatlara :)
Bundan 2 ay önce tasişe 320 d teslim ettim turbo arızalı çok duman atıyor yakında düşer. Dünde tasişe baya temiz Bi otomatik vites 2000 model Vito teslim ettik içi dışı bayağı temizdi. Fiyatlara bakıyorum bazı araçlar cidden eserinin üzerine gidiyor
Çarsamba günü bir ihaleye girdim piyasa degeri 35.000 olan arac yarim saat icinde 19.000 den 34.000e geldi 35.750ye satildi ve hasarliydi cidden gereksiz fiyatlara araçlar satiliyor.
bu iş internet teklifine döndü de, vatandaş güvenliği için mi sandınız?
Sağdan direksiyon bir sıfır Juke var. Niyetlendim direksiyon kutusu, göğüs, kapı kartonları, kalorifer kutusu, göğüs demiri ıvır zıvır derken çıkma en iyi ihtimalle sadece parçası 10.000 tutuyordu. 60.000' a felan ihale biterse niyetlenmiştim. Az önce bakım 89.000 TL teklif var. Aynı model 1500 km' de aynı donanım araç pazarlıkla 90.000' e var.
Bu teklif verenler hangi mantık, hangi matematikle teklif verdiklerini anlamıyorum. Bu iş çığrından çıktı valla. Satılmayan araçları gümrüğe çıkartsan satılması garanti :)
Var mı bu konuda yorumu olan? Maliyetlerde benim göremediğim farklı bir konu mu var?
büyük ihtimal kapanan batan otelcilerden tekinin..kim bıraksın yoksa tasise..
Bu fiyatlar ile alınan araçlarda anca bir aklama durumu var olduğuna inanıyorum.
Yoksa rakamlar çok saçma
E67 kasa yani zirhli 760li vardi programa karsi kaybettim...
Bu programi yazabilen veya elinde olan varmi biktim 50-100tlye araba kacirmaktan
Şemsiyesinide çalmışlar zaten ama yinede satılır bu
iki tane 330d var biri station wagon , birde bonjovi serisi station wagon golf var 1.9tdi hepsi çok güzel ama kim bilir kaçtan gider :S
E-İhale - 1986 BMW 325İ
cabrio e30 3,25 biraz haşat tabi ama 13,000tl fiyat var.
sıfırdan restorasyon için makul gibi.
60.000₺ şuan ihale ve ihale bitimine daha 1 gün var Allah akıl fikir versin :D
araba çürümüş yahu bunu alan 1 yıl toplamayla uğraşıp bide üzerinden para mı kazanacak şimdi.
sw için link varmıdır acaba ?
60 nedir iyi mi bu insanlar ?
100.000 TL ye toplanmaz o araba...
60 bin liraya tavuklara bmw kasasından kümes yaptım... videosu gelirse şaşırmayız herhalde :)
O paraya toplanmaz bu paraya toplanmaz.. Bırakın artık bu muhabbetleri.
İnsanlar ne paralara ne arabalar topluyor sizin olmaz dediğiniz, maslak'da az gezinin :)
E-İhale bu araca bakmaya gittim yaşı itibari ile gerçekten çok temiz bir araç servis bakımlı ilk yardim seti bile duruyor.fiyat biraz daha düşük olsa alacaktım.
Sıkıntı da bence bu. Toplayanlar ve toplattıkları hep birbirini tanıyan ve işin ticaretini yapan insanlar. Ekspertiz videoalrında görüyorum. Herif bir macun boya yapmış sanırsın fabrika çıkışı. Aq bizim parça boya işimiz olsa elinin tersiyle ite ite küfrede küfrede yapıyor. Yolda giderken arabalara bakıyorum. Boyalı olanları anlamak için cihaza falan gerek yok. Yansımasından belli oluyor.
Be peze.... pert aracı yalan dolanla adam gibi toplayacağına benim aracın işini düzgün yapsana. Desen pert aracı topluyorsan işaret koya şaside kesik at bilmem ne. Hayatta yapmaz.
Söz meclisten dışarı. Burda da araç toplayan çok arkadaş / usta var. Ne şaheserler çıkıyor ortaya. Ama piyasa maalesef böyle işliyor. Birini kazıklayıp para kazanmak herkese daha tatlı geliyor. Sana yapılmaz bu olmaz git parça al git çıkma bul dedikleri araçları kendileri deli gibi topluyor. Bu ikiyüzlülükten gınağı geldi artık.