hahahahha şuan 62.850 :hahaha:
Printable View
E-İhale
bu araca güncel teklif 62,950
2000'lerin başında, E30 320 cabrio'm vardı. Sahip olduğum 2 yılın son 1 yılı, aracı satmaya uğraşmakla geçmişti.Hiç unutmuyorum, en sonunda 9 milyara (şimdinin 9000 lirası) zar zor satabilmiştim. Şimdi E30'lara istenen paraları görünce, gerçekten bu paraları veren var mı, çok merak ediyorum. Hayır, günümüzde de, 17-18 yıl sonra â„…2000 kazandıracak bir araç varsa bileyim de, alıp bu sefer bir kenarda saklayayım :)
"yüzde 2000" olacaktı.
Yok yok km değil fiyat.
Hemde swap orjinal de değil
BMW / 3 Serisi / 320i / Cabrio / SS MOTORS 1991 BMW 3.20i CABRIO - S54 SWAP - FOCAL - ISITMA sahibinden.comda - 705914405
bu araçları kontrol eden ekspertizlerde bir oyun dönüyor gibime geliyor. Araçları gereğinden fazla kötülüyorlar.
Mesela bu araç çalışmıyor demişler fakat fotoğraflarda aracın devir saatine bakarsak çalışıyor ve arıza lambası da yanmıyor
E-İhale - 1999 BMW 530 D
Eksperden yana bir suistimal olduğunu düşünüyorsanız derhal SEİK (Sigorta eksperleri icra komitesi)'e şikayet edebilirsiniz.
Kendisinden savunma istenecektir.
Biz akrabamızın dükkanında iş geldiğinde geri veriyorsak herkes işini düzgün yapacak.
Ben şimdi bir ürüne teklif vermek istiyorum fakat nereden teklif verebilecegimni henüz bulamadım.Kim yardımcı olur bu konuda?
E-İhale
mercedes R320 cdi esasında parça sıkıntısı olmasa alınıp toplanır.
Tasiş şu son zamanlarda artık tech'teki sahibindendeki saçmalıklar konusuna atılan ilanlar gibi olmaya başladı sanki.Tuğladan,bulaşık süngerinden,kırık camdan,iğneden ipliğe tabiri ile ne varsa satılır oldu.
E-İhale Araba alamıyosak diye alternatif bile yapmışlar ama expertizi eksik
İlanlarda baktımda gurbetçilerin ürünlerine el koymuşlar sanki.çoluk çoçuk oyuncakları 1 tane 2 tane eşya hep.desem 100 200 falan kaçak derdimde.
Eksik okumuşum rakamları sorry :)
Hadi iyisiniz bak bu kıyamıda unutmayın
E-İhale - 1 ADET AT
:D :)
Z3 var ilgilenen olursa hasarlı biraz
fiyat olarak güzel bir araç
E-İhale
Baktığım transitlerde hep zula var tabanı yükseltme var yazıyor :D
E-İhale - 2007 FORD TRANSİT 430 ED
şuraya link atarken oturum açmadan girdiğiniz linki atında , oturum açmakla uğraşmayalım bakmak için :)
E-İhale - 2006 VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT stationseverler için güzel bi araç :)
@onursumer
bundan bahsediyor
E-İhale - 2004 ROLLS ROYSE PHANTOM
Bu, Ağustos'ta da satışta olan RR.
Gumruğe takılan ve sahibi gizli tutulan 4 milyonluk luks arac e-ihaleyle satılacak - Guncel haberler
Araba MB plaka yani misafir plaka. Plakalıkta yanlış görmediysem RR Moscow yazıyor ve Antalyada. Aradaki noktaları birleştirin otelci vs dir muhtemelen.
E-İhale
Bunu kimse görmemiş mi :D
yazık olacak gümrükte..kimse almazda bunu anca galericiler alır onlarda satamıyor şu aralar zaten :)