Hemde SW! :o
Printable View
Bu supra gibi aracların sahsen imha edılmelı hadi kapısı kaputu camurlukları degerlendıırlsın tamam da. O araba nasıl yolda duracak. Orjinalı zor duruyor. :)
Firma en kucuk puntayı ble hangi açıdan basıcagını derecesını metalı ne kadar ısıtıcagını , darbe dayanı mı bir dunya şeyi hesaplıyor. :)
Açık net abarıyorsunuz. tek tek elde yapılacak iyi usta tarafından yapılırsa ben hala o makinaların tam yapamadığının kanaatinde olan gerizekalılardanım. evet belli bir argesi var osu var busu var ama Türkiye'de eskisi kadar geri kalmış değil bu teknoloji ve eski sanatkar bakın zanaatkar demiyorum, o ustalar ile bence gayet güzel bir araba ortaya çıkacaktır. sürekli bakımı kontrolü yapılırsa pek bi sorun olmayacağı düşüncesindeyim.
Sizin sahsı fıkrınız. Bunu sizde biliyorsunuz emınım. DArbeyı sonumlebılmek ıcın aracın her tarafına bır enerjı yayılıyor. Bu nasıl adam olucak alalh askına ya. Tamam punta olayı cok kucuk bır orenek tı.
Bu karaoser zaten kaza yapılınca yenıden yapılsın dıye tasarlanmıyor kı. Bu supra bildigimiz skylıne olmaz bnm gozumde.
Ama ulkemızde cok cok saglam sanatkarlar var. Bunların yapacagı seyler sınırlı.
BU arada eskı klasıkler de cogu elle yapıldıgı ıcın. Tekrar elle yapılmasının bır sakıncası yok. Ki bu kadar darbe sonumleme ve dayınıma sahıp deıller. İstisnalar hariç cogu klasıkler cok hızlı deiller.
Benım gibi dusnuen ınsan sayısı da emın olun az deıldır.
Saygılar
@bymurat___61 dediğiniz gibi şahsi fikirler, fakat sizede hak veriyorum. süper spor bir aracın tabiki bu şekilde toplanması doğru olmaz.
@BaDCaT teşekkürler.
kusura bakmayın yorumları tam olarak şimdi anlayarak okudum, ben arabanın toplanıp toplanamayacağı hususunda yorum yaptım. Araba toplanır gayet güzelde yürür anlamındaydı yorumum. Araba basıp bir yere girdiğinde hatayı affedermi affetmezmi konusunda değildi yorumum ki onun sonucunu az çok hepimiz kestirebiliriz. Araba yapılı ip gibi çıkar, toplanır 10 numarada yürür ama bir kaza anında sürücüyü koruma vs. şeyleri fikrimce arge gerektirir ve göz kararıyla olmaz. Bir yanlış anlaşılmayı düzeltelimde.
Yarın sabah Antepte ihale var giricez bakalım hayırlısı...
toplamayı düşünen varsa bakırkoyde 1988 FERRARİ 328 GTB var motor vs yok sadece kaporta ihalede açık arttırma usulu son 3 gün :)
ucuza alınıp dekor yapılır :)
giriş yapmadan açılırmı bilmiyorum ama link
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/K...le/Detay/34144
Kırmızı spoilerlı olan mı?
Eğer o ise güzel bi mekanda gösteriş amaçlı kullanılabilir.
Evet kırmızı spoilerlı olan.
Ferro'nun sadece yikatmasina temiz 2 3 lira gider :D
Ferrari üzer adamı ama kondisyonu çok iyi.
Atsaniz suraya foto merak ettim