araçları nereden görüyoruz ?
Printable View
araçları nereden görüyoruz ?
e ihale sisteminden görebilirsiniz
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/Site/Ihale/Guncel
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/S...urnPage=Guncel Supra son 12 saat :heyoo::heyoo:
Supra kaça gidecek bakalım çok merak ediyom
supra kurtarın beni diyor ciddi paralara gider büyük ihtimalle abuk subuk arabalar bile enteresan rakamlara satılırken , zaten expertize bakılırsa işe yarar ne varsa sokup bırakmışlar :)
Bir zamanlar gürcü plaka gelen supra galiba.
Paşam sezerin supra değil mi bu ?
60 lira bile çok. Eksik sürüyle parçası var, ayrıca otomatik, ve sağdan direksiyon. Direksiyonu sola almadıkça tescil yapılamıyor. Supranın göğsüdür soldan direksiyon kutusudur fren merkezi eğer manuele çevrilecekse debriyaj merkezleri, pedallar, şanzıman, eksik elektronikler, o bu peee. Supra iyidir güzeldir canımız ciğerimizdir ama zenginlikle salaklık arasında bir fark olduğunu düşünüyorum ben.
Birileri gereksiz fiyat yükseltip 150-160bin TLnin üstüne alacak, bir 50-60 binde harcayacak, sonra 300bin tl isteyecek, fiyat çok diyenlere de artist artist konuşacak, yok gardaş supra alıyon da bilmem ne de diye.
Allah akıl fikir versin. Alan hayrını görsün, kazasız belasız binsin demekten başka bir şey düşmez.
supranin takibindeyim.Kaa gidecek cok merak ediyorum
Supra atmosferik arkadaşlar cok fazla heyecanlandıracak bi tarafı yok :)
Paşam sezerin suprası bu balıkesir bandırmadan bi abimiz şuan tasişte ihalede en son konustugumuzda kendıne psikolojık olarak 110.000 sınır koydum demişti bakalım
Bu arada internet üzerinden yapılıyormus ihale kapalı teklif usulu motor parcalarının coğu eksikmiş dediğim kişi girmemiş ihaleye
Diğer arabalara da baktım, çoğunun içi de dışı da haşat ve saçma sapan inanılmaz paralar isteniyor. Bunlara mı heyecanlanıyorsunuz?
Dou'nunda dediği gibi bu aracın turbo olduğunu pek sanmıyorum arkadaşlar, otomatikleri 220hp atmosferik 3lt olarak biliyordum.
vede octane'nin dediği gibi soldan direksiyon kutusuydu, komple göğüsüydü, ön motor duvarını kesme biçmesiydi bununla uğraşmak akıl işi değil.
araçta bariz boyalı ve çoğu hatları bile düz değil pek sağlıklı vede değerli bir halta benzetemedim yani wow diyecek yanını pek göremedim.
açıkçası RX8,S2000 ,Supra gibi araçlarıda böyle ucuz sarıya boyatıp yok mavi janlar atıp mundar etmiyorlarmı resmen araca acıyorum , onu birisi ordan çeksin gürcistana geri götürsün yoksa rusya apachi diye kilitlenip füzeyi kıçımızda patlatacak vallahi.
bütün araçlarınmı canı alınmış olur arkadaş :)
BaZı arkadaşlar üstünden tır geçen e30 m3 cabrio'nun kaça gittiğini bilmiyorlar galiba.
Türkiyede zibille olan bi arabadan bahsetmiyoruz burası mahrumiyet bölgesi hastası anormal bi paraya alır, güzel bi proje yapar, manuele çevirir, motor baştan aşağı gidecek zaten turboya geçilir, kaporta düzelir içinin hali ortada direksiyon sola alınır.
türkiyede bu tür otomobiller parayla alınamadığı için ruhsatına para verilecektir. motor atmosferik önemli değil piyasada 2jz bulmak artık cok kolay =)