giriş yaptığın için fotoğraflar çıkmamış sanırım.
Printable View
arkadaki klasikler nedir öyle :love:
İlk fotoğrafta arkada duran mercedesler ihaleye dahil mi ? Veya ihalesi yapılacak mı bir bilginiz var mı ? Veya nereden öğrenebilirim ?
Baktılar bu işte para var herzamanki gibi galericiler saldırıyor. :):)
klasikler ihalede gözükmüyor ve muhtemelen ihalede değiller, sahiplerinin gümrük işlerinin bitirmesini bekliyor olma olasılıkları çok yüksek.
gümrükte bile e30lar kıymete bindi, 93 model e36 316 var şuan ihaleye çıkışı 10bin lira, e30 cabrio 27bin :) kırmızı m3ün satışından sonra uyandı onlarda mevzuya
porsche gördüm sanki
birçok klasik gümrük işlemlerini bekliyor bakırkoyde
e30 tam benim istediğim gibi otomatik cabrio ama fiyat çok yüksek klasik değeri yok bana gore ki zaten çakal dolucaktır
bu arada ihaleyi tasiş te goremedim nerden baktınız
Porsche benim olaydı eyiydi... Selam yollardım fakirlere
Daha önce ihaleye giren var mı? Ankara'da bir kez girdik elimizi verdik kolumuzu zor kurtardık, bana göre öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay değil ihale süreci ve sonrası.
Online ihaleden araç aldım, kolay ve sorunsuz bir sistem.
devletin de gözü açılmıs artık eskiden hurda fiyatınaydı araçlar şimdi uçmuş
Online ihaleden araç aldım, pek kolay değil aslında, trafiğe aracı çıkarmak için 2 bine yakın masrafı var standart, gümrükten aracı satış sözleşmesi ve kimlikle gidip alıyorsunuz, araç çalışıyorsa plakasız şekilde çıkıp gidiyorsunuz, gerisi trafik şubenin işleri, git oraya git buraya, derken bir bakıyorsunuz 2 bınlıra masraf çıkmış, projesi, tse si sof.odası muayene sigorta plaka ruhsat derken. Bide bu süreçte sürekli plakasız kullanıyorsunuz arabayı, onun stresi ayrı, bide kara para aklayan elemanlar ıhaledekı arabaları bırakmıyor onlıne da. 14 15 bin etmeyecek arabalara 19 20 verenler var bol bol. Her işimiz de olduğu gibi bunda da bi dunya dümen dönüyor anlayacağınız.