6 MİO dan çıkar ama bu araç neden gümrükte ben onu sorgulamak isterim
Printable View
6 MİO dan çıkar ama bu araç neden gümrükte ben onu sorgulamak isterim
Ben artık bazen bu fiyatları görünce işin içinde haram parayı helale çevirme operasyonu olduğunu düşünüyorum :D
Jant dışında eksik birşeyi yok gibi...........
Yabancı plakalı aracı araç/sigorta sahibi içinde değilken yurt dışında ikamet eden birinci derece yakınları hariç birinin sürülmesi durumunda devlet aracın gümrük vergisinin 1/4ü kadar ceza kesebiliyor. Bu araç avrupada yaklaşık 80-85bin euro desek, gümrük vergisinin 4te biri 80bin euro ediyorsa cezayı ödememek için bırakmış olabilirler.
Aynı şekilde geçen gün amg gtr vardı tertemiz, insan altında başka şeyler arıyor
350z ihaleye çıkmış E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Yanlız bu araba 4-5 senedir tasiş'de yatıyor çok masraf çıkarabilir
Audi S5 E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Mercedes AMG GT E-İhale | Ticaret Bakanlığı
350z 1.6m'a gitmiş
T 2023 31 - YouTube hatta videonun 0:06 saniyesinde arkada 350z'ye bakıyorlar
Honda prelude alınabilir gibi duruyor
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
T 2023-29 - YouTube çok güzel ama çok pahalıya gideceğini düşündüğüm bir araba
Bro, yabanci plaka olup Turk vatandasi kullaniyorsa, ve bu tespit edilmisse, araca el konabiliyor. Biraz yukarida satilan 350Z buna ornek. Veya, aracla ulkeye gelen bir sekilde cezai isleme tabi tutulduysa, sigortasi yoksa mesela veya assiri ceza yediyse falan, bu da aracin geldigi ulkedeki bedeline denk veya geri goturmeye degmeyecek bir tutarsa yine araci gumruge birakip gidiyorlar. Buna da ornek verilmisti onceki sayfalarda.
F350 K 2012 06 - YouTube
Arkadaşlar merhaba, sizce mantıklı mı bu araç evin 3. aracı olacak :) Motor çok üzer mi en çok onu düşünüyorum
Lada (Mekanik iyidir. Tamiri kolay ve ucuzdur. Bence para da kazandırabilir. :)
Corsa (Çok bir eksiği var gibi durmuyor. Komple boyanabilir.)
G 2020 878 - YouTube şuna bile 3m verirler
Arabanın direksiyon airbag'i nasıl patlamamış anlamadım
güzel rakama gitmiş aslında