genç kızların en büyük hayali beyaz atlı bi prensle evlenmek gibidir her türk gtr aşıgı gencin hayali :D maşallah kazsız belasız sürüşler
Printable View
genç kızların en büyük hayali beyaz atlı bi prensle evlenmek gibidir her türk gtr aşıgı gencin hayali :D maşallah kazsız belasız sürüşler
Çok geçmiş olsun öncelikle, sağlığınıza en yakın zaman da kavuşursunuz inş..
Araç ile ilgili konu açıp, ilerlemeyi söylerseniz forumda ki bir çok kişiye yardımcı olmuş olursunuz.
Herkesin hayali gerçekten.. Tekrar kazasız belasız sürüşler, hayırlı uğurlu olması dileği ile.
Sizin verdiginiz linke baktim ama alinabilicek arac yok.284 arac vardi eger dogru baktiysam?
Cok sorulmustur eminim ama kusura bakmayin sorulduysa. Bu ihalelere inter et uzerinden teklif verilebiliyor mu? Evet ise proseduru nedir? Kolaysa bilgi verirseniz sevinirim.
Ayrica bu liste tum Tukiye gumrugu mu?
Murat abi sadece internetten teklif veriliyor halkbankası ve vakıfbank internet hesabı olursa çok daha kolay oluyor işlemler. tek bir teklif hakkınız var bir nevi kapalı zarf usulü ihale gibi düşünün. en yüksek teklifi veren arabayı alıyor.
Her müdürlüğün satış günü ayrı oluyor totalde 284 araba var şuan.
Evet tüm Türkiye gümrüğü
Vay be,guzel cevaplar. Demek ki hesap acip ekran uzerinden teklif verecegiz. Kolay ve guzel.
Peki araca detayli bakma hakkimiz var mi?
Teşekkür ederim. Detaylı resimlerini çekmedim daha ama pek fotoğraf paylaşma taraftarı değilim. Bilirsiniz dostumuz olduğu kadar çekemeyen çok insanımız da var.
R34'e bayıldım ya. Allah daha iyi günlerde kullandırsın.
araç listesinin linkini atsın bi bilen , bulamadım ya la.
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/S...urnPage=Guncel
Bu araca kitlendim dayımı kafalamaya çalışıyorum kafasına yattı sanırım sizce ne kadar eder ?
Tabiki'de getireceğim.
Yok kardesim. Estafullah sorun yok. Teşekkür ederim bu arada.