Antalya'ya yolum düşünce mutlaka mekana gidip çay içip incelemek isterim aracı, ne güzel.
Antalya'ya yolum düşünce mutlaka mekana gidip çay içip incelemek isterim aracı, ne güzel.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Askerlik vazifesini yaparken basına gelen durumdan ötürü kendisinin sağlık problemleri var ...
rahatladın mı Hellrot06 ? Öğrenince geçti mi merakın ??
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Tamam da kendin diyorsun ki bacak bacak üzerine atmış fotoğrafları var. Şimdi tekerlekli sandalyede. Bunu çözemedim diyorsun. Biraz düşünen bir insan çözer değil mi? Belli ki arkadaşın başından bir şey geçmiş... Bunu çözümleyememek gerçekten ilginç... Sen sağlığından olmak nasıl bir travma biliyormusun? Kimi insan hiç söz konusu bile olmasın ister... Paylaşılmasın, sorulmasın ister. Neyse sen her tekerlekli sandalyeyle gezen insanlara bunu sor tamam mı? Bu senin vizyonun olsun...
Araç bambaşka... MükemmelSahibi kazasız belasız güzel günlerde kullansın... Eminim ki bu forumda en azından yüzde seksenimizin çocukluk hayalidir
![]()
R34 muhabbetinin yeri burası değil ki ? Tasiş'ten mi alındı araç, hayır ?
Konuda boşuna tartışıp kirletmeyin ltf.
eihalede artık eşya ihaleleride başladı ufaktan 60 adet replika jant , 9000tl den gitti yanarım yanarım ona yanarım![]()
bu arada trabzonda guncel ihalelerde güzel arabalar var yabancı plakalı uygun fiyata düşme ihtimali olabilir , o tarafta olan varsa bence değerlendirsin![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
E ihale'de araca teklif verirken yazılan rakamın altında teklif verebiliyor muyuz?
SKODA SIMPLY CLEVER
60 adet ama jantlar sıfırdı güzelde modeldide yakında goruruz illaki duşer sahibindene , ihale bitince şuan resimlere ulaşamadım![]()
E270 cdi , ML270 cdi , FX35 gibi yabancı plaka araçlar bu vekaletle kullanılan el koyulmuş araçlardır büyük ihtimalle
https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale/Site/Ihale/Guncel/4
burdan kontrol edebilirsin
evet atıyorum 20bin tl yazan araca 10bin verebilirsin , eğer en yüksek teklif senin ise kabul ederlerse aracı alıyorsun bazı durumlarda düşük bulup teklifi kabul etmiyorlar tekrar ihaleye çıkıyor araç
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Araç sahibi benim. Benim öyle hiç bir fotoğrafım bulunmamaktadır başka kişiyle karıştırıyorsunuz. 2009 yılında güneydoğu'da operasyon'da yaralandım o yüzden tekerlekli sandalyedeyim.
Sus ve wasgate'in sesine kulak ver...
http://facebook.com/horby07
http://cagrisertkaya.com
kolay gelsın usta hayırlısı olsun aracın detaylı resımlerı varmı acaba ıc çekim felan motor
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Hocam ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten Allah Yar ve Yardımcınız olsun, hem konuyu değiştirmek babında hemde meraktan dolayı bir kaç sorum vardı?
Araç stok mu ve aşağı yukarı ne kadar masraf gitti ülkemize getirmek için? Aracın ortalama yurtdışında ki rakamı nedir aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)