okuduğuma göre Satışa Esas Bedel'in en az %75 i kadar teklif verebiliyormuşuz yani '' 55.000 tl nin %75 i 41250 TL ve + 100TL katları olarak 41300,41400,41500 vs.vs.
Benim takıldığım konu şurası oldu,
1- İhaleyi kazandım bana maliyeti ne kadar olacak?
21- Satışa esas bedelin içinde eşyaya ait ÖTV, KDV vb gibi kalemler dahil bulunmaktadır. İhale sonrasında ise kabul edilen teklifin yanı sıra damga vergisi, bandrol ücreti ve varsa maktu vergi ve bunun ÖTV ve KDV'si tahsil edilmektedir. Ödeme süresi içerisinde üye ek süre talep ederse ayrıca ek süre bedeli de satış bedeline ilave edilmektedir.
şimdi bu araba gürcü girişi diyelim tr plaka çıkartmak için ayriyetten ötv,kdv alınıcakmı damga vergisi vs hesaplamaları ne kadar tutar örnek hesaplandırma yapabilicek biri varmı aramızda,
örnek olarak 55.000 tl desek damga vergisi tescil işlemleri anahtar otopark ücreti vs. alınıyormu alınıyorsa kaça patlar ?
Not: bu arada arabanın cam tavan başlangıcında güneş enerjisi paneli mi var benmi yalnış gördüm bayabi dolu bir araç.
Bildiğim bütün küfürler + ENTER
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Mutlu yazdığın hoş değil. Adam emek harcamış arabayı ülkeye sokmuş neden küfür ediyorsun ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Mutlu bana bişeyler oluyo mutluuu![]()
Fotoğrafı görünce drek aklıma o geldi isimde tesadüf oldu![]()
Bakmaya kıyamaz insan buna nasıl bi şey abi bu ya. Maşallah maşallah Rabbim kem gözlerden korusun.
R34 de maşallah bişey sorucam araç sağdan direksiyon en son tüv sağdan direksiyonluları sola çevirmeden muaneden geçirtmiyordu o kanun iptalmi oldu siteden orhan ın sağdan direksiyon integrası vardı bu sebepten aracı parça parça dağıtmıştı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)