geçmiş tarihli ihale ilanlarını sizler nasıl buluyorsunuz ? ben bulamadım.
geçmiş tarihli ihale ilanlarını sizler nasıl buluyorsunuz ? ben bulamadım.
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Gumruk sahadetnamesinde sagdan direksiyon yaziyor ise, projesini cizdirmeden ve muayenesi yapilmadan hicbir sagdan direksiyonlu araci resmi olarak kullanamazsiniz.
Arabayi aldiniz, once direksiyon sola alinacak , proje cizdirilecek ve muayeneye gidilecek
Honda Stream nerede?..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Doğrudur sagdan direksiyonu ancak yabancı uyruklu 1kisinin üstüne yapılıp tescil alıyor aksi takdirde direksiyon sola alınıp plan proje çizilipp tüv tarafından onaylanması gerekiyor .
ARZUM DESIGN TUNING STORE
ya bu arabalar neden hasarlı ?
kımısı yanmıs kımısı nın yarısı yok kımısı perte yakın kımısının sagı solu kırık ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Basitce yurtdisi plakali bir otomobille tr ye gelen coni abi burda bir vukaat gecirir .
Burda tamir ettirip ulkesine donecegi paraya donup ulkesinden ayni arabayi alir.
Yada benzeri hesap kitap durumlari sozkonusu olmustur ...
Tabi gumruge dusen araclarin bircok sebebi mevcut (adam kacakcidir yakalanir vb vb...) bir gumruk musavirinden (bu tip islerle ilgilenen ) daha uzun bir liste ile aciklayacaktir ...
Bu arada yukaridaki yaris araclaridir fordlar'a hic bulasmayin mazisini bilerek icinden 3in1 cikar uzulursunuz bildigimiz cop diyelim![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
internetten satış olayı gelecek diye okumuştum biyerde onun aslı varmı bilen acaba![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)