Supranın şeceresi:
http://www.toyodiy.com/parts/q?vin=jza801005222
Market:Japan
Year:04/2001
Make:TOYOTA
Model:SUPRA
Frame:JZA80
Vehicle characteristics
GRADE:
SZ:SZ TYPE
DESTINATION: JPN: JAPAN
BODY: LB: LIFTBACK
ENGINE: 2JZGE: 3000CC 24-VALVE DOHC EFI
FUEL SYSTEM: TWC: TWIN CAM
TRANSMISSION: ATM: AUTOMATIC TRANSMISSION
GEAR SHIFT TYPE: 4FC: ATM, 4-SPEED FLOOR SHIFT
COLOR CODE: 576
TRIM CODE: LC20
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
benden 70-80bin harcasam, anca bi 50verebilirim bu haline toplamda harcayacağım ile birlikte 150bin geçmemeli ahahakupanın 2001 model olması biraz avantaj aslında
bende merakla bekliyorum kaça biticek teklif bile vermeye gerek gormedim valla kalmayacağı bu rakamlara net![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Semtte dukkan onunde dekor kaldi siyavuspasa isiklarda
Dememkki gurcuyu tam cozemediler![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçen seneki motoru bagajdaki kırmızı e30 ne oldu topladılar mı? Haberi olan?
bu arabanın kafa kağıdı zaten direk para. zibille olan e30 piyasasında ruhsatı 325 olanlar bile 10-15 bin lira fazlasına gidiyorsa bu araba da ütopik rakamlara gidebilir. adam olmaz, bu araba toplanmaz, yorar vs. diyenler hangi memlekette yaşadıklarının bilincine varsınlar bence, ne supralar adam oldu bu memlekette sadece bir örneği
![]()
yukarıdaki aracın bitmiş halini paylaşabilirmisiniz varsa, güzel bir paylaşım ve girişim.
gönül tabiki tavanı,tabanı,sağ kapısı,A sütünü bozulmamış olsun isterdiki daha sağlıklı,rijid ama gerçekten çöplüğe teslim etmeyip bu adımı cesaret gösterip atabilen , pes etmeyen o arkadaşı tebrik etmek, aracı hiç örneği bile yok iken adam edilebilen elleri öpmek lazım,helal olsun.
yürümektemidir peki bu araç?
Yukardaki arabayı bir daha yapıyorlar.Valla şahsen ben öyle bir işe girmem.Sağlamlık güvenlilik tartışılır.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
elinizde supra ruhsatı olsun araba bi şekilde küllerinden var ediliyor![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
biraz yasadışı ama yurtdışından sapasağlam süper temiz bir supra alıp yukarıdaki aracın motor ve şase numaralarını söküp ruhsatını kullanmak çok daha mantıklı ,temiz ve kolay olurmuş.
yasadışıda olsa burda Adana'da şimden böyle bir yöntem ile yurtdışından gelmiş birçok araca denk geldim muhtemelen son 2-3 senede rahat 5-10 lüks araç gördüm bu şekilde olan.
geçen sene 5 bijonlu corsa d cdti çıktı karşımıza, satan adam abi bunda yazılım var şu var bu var bu 130hp dingillerinide opcden aldım dedi araç 1.7 cdti motorlu Bulgaristan'dan gelme araç çıktı, nasıl bu işi yapabiliyor ve yakalanmıyorlar bilmiyorum ama özellikle Hatay bu işin resmen merkezi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)