Şu taşiş'den güzel arabalar örnek olarak (s2000,bmw m3'GTI,R) gibi araçları düşük paraya alırım diyen hala varmı bu devirde.
Hiç takip etmiyorum çünkü salak şaçma yüksek paralara gideceği belli yani
Şu taşiş'den güzel arabalar örnek olarak (s2000,bmw m3'GTI,R) gibi araçları düşük paraya alırım diyen hala varmı bu devirde.
Hiç takip etmiyorum çünkü salak şaçma yüksek paralara gideceği belli yani
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
takipte olup kovalamak lazım a4 cidden uçuk rakama gitmiş parça olarak alacaksın desem araba gürcistanda ztn 10 milyar
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Arkadaşlar gümrükden aldigim aracimi satmak istiyorum prosedür nedir, araci aldikdan sonra hic bir islem yapmadım elimde fatura vs duruyor. Aracin trafige cikmasi yakin zamanda zor biraz isleri var bu sebepten muayeneden geciremem trafikden cekme belgeli felan satis yapamazmiyim?
araç medir acaba ?
detaylarını fotoğraflarını atarsanız ilgilenebilirim
Bu araçlar daha çekme belgeli hatta belgeli bile değil
Ancak alıcı taraf ikna olursa vekalet verip aracın işlemlerini kendisi yapar sonrasında üzerine alır
Piyasa fiyatına çok aldanıyolar heralde + aracın kapalı kutu olduğunun farkında değiller bence
o yanındaki mavi olanda duruyor bayağıdır bence sahibi alabilirde klasik olarak ithalata uygun sonuçta bakırkoyde zaman zaman boyle arabalar goruyorum ihalede gormeden yok oluyorlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
E-İhale - 14 ADET OTO LASTİĞİ VE JANTI
Güncel eşya listesinde 14 adet lastik ve jant satışı var ilgilenenler değerlendirebilir.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
E-İhale - 2000 MERCEDES C220 CDI
C220 CDİ motor yatak sarmış masrafı ne olur?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
E-İhale - 2006 BMW 5.30 XD
5.30xd bakan oldumu buna
mercedes 230ce
E-İhale - 1984 MERCEDES 230 CE