koleksiyoncudur belki alanlar ya da para hesabı yoktur![]()
koleksiyoncudur belki alanlar ya da para hesabı yoktur![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Bu ihale cok enteresan gecti. Mesela mustang 5500 tl teklif almissebebi cok fazla.arabanin ihaleye cikmasi bence. Turkiyede bildigim 1 tane Golf 3.5 cabrio varken ayni anda 2 tane daha gümrüğe düştü
insanlarda neye teklif verecegini sasirdi. Birde rx7 ve mustange ilgi cok büyük olduğu için muhtemelen sadece takip icin verilmis teklifler bunlar.
valla mantığı anlamıyorum
bence gümrüğün bu satılan arabalara bedel olarak fazla gösteriyor olabilir mi? yani satılan araba aslında 5 liraya satıldı ama internete 10 bin olarak giriyor olabilirler mi?
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
valla mantığı anlamıyorum
bence gümrüğün bu satılan arabalara bedel olarak fazla gösteriyor olabilir mi? yani satılan araba aslında 5 liraya satıldı ama internete 10 bin olarak giriyor olabilirler mi?
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Bakalım bu ne kadara bitecek
E-İhale - 1 ADET AT ARABASI
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Rx 7yi eski sahibi alacak arkadaşlar, muhtemelen ihaleyi kimseye kaptırmayacak![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
ne enteresen bir ülke olduk,
şimdi aracı eski sahibine bıraksalar kaca gidecek muamma, baskası girip alsa kaça alacak ve kaça toplayacak bu bambaşka muamma![]()
Param olsa 150k yı gözden çıkardım toplayamasamda evimin garajında bir kısmı diğer parçaları ise odamda saklardım![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Piyasadan daha pahalı satılan araçlar var.Hem de çok sıradan araçlar...2.2 dti Vectra 28'e gitmiş,o parayla zaten düzgünü alınır.2007 Cerato, 38.200'e gitmiş,yine en temizi alınır bu paraya.Çok garip...
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Anlayamıyorum o fiyatları.
Gümrükten alıp önceki kayıtları olmadığı için acaba km düşüp hatasız öyle böyle orjinal diyip satma imkanı olabiliyor mu acaba ?
-_-_-_-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)