Araç 55 e piyasada satması lazım 35 den fazla verilmez bide aracı gidip görün bence motor farklı birşey çıkabilir haberiniz olsun. Kaportası iyi değil
Araç 55 e piyasada satması lazım 35 den fazla verilmez bide aracı gidip görün bence motor farklı birşey çıkabilir haberiniz olsun. Kaportası iyi değil
Damga vergisi 50 bıne bin lira tutar uygunluk sıgorta muayene ruhsat derken naklıye. 5000 bını bulur
Şöyle bir durup düşündüm, eğer motor farklı çıkar ise o zaman 40 bile çok fazla. O araca başka motoru ruhsata nasıl işletiriz asıl mesele o bir de? Motor almaya kalksak 10 liradan aşağı istemezler.
Değerli yorumun ve görüşün için teşekkür ederim..
Yorumlarınıza göre ben de 40'ın bile fazla olacağını düşünmeye başladım. Değerli yorumun ve görüşün için teşekkür ederim..
Şef sahibi sert kullandı, arabayla tokyo driftteki gibi devir çevirdi diyosun.. Daha ne desin millet sen zaten söylemişsin.. Ha seviyosundur bu makineleri, çevrende de ustası, parçacısı boldur, alırsın gazlarsın stres atarsın.. BMW'ler yine bir nebze de gümrükten Wankel Mazda çıkarmak pek aklıma yatmıyor benim ki bir incelemesinde çok hassas ve nazik motorlar olduğunu duymuştum.. Gözü karartıp almak akıl karı bir iş değil gibi gibi...
sarı mustang içinden silahlar çıkan
ABD'den gemide gelen luks araclardan 'hayalet silah' cıktı - Cumhuriyet Turkiye Haberleri
E-İhale - 1997 BMW 525 TDS
Bu 525tds'ler yani tds motorlar zamanında özellikle amerikada çok gezen ve performans meraklısı kişilerin bindiği arabalar. İnternetten yazılarını bulup okuyabilirsiniz alacağınız aracın km'si 200k-300k dan çok çok fazla olacaktır, bunu alanlar senede 40-45 bin km yapan kişilerdi diye yazmışlardı. Buradan taliplisi varsa dikkatli olmasını tavsiye ederim dendiği kadar temiz olmayabilir.. Sahibindende de bir ilan var yaklaşık 1 senedir duruyo 65bin km'de sözde..
Benım altezza için aldığım 2jzgte motor yeşil kapak var swaplıucam yanı teklıfım 18 bımı grcmıycek plaka çıkarmıycam sadece otobana çıkıp sıkıp gelcem sadece teklıf olarak ne verılebılır oyuzden yörum rıca ettım
Keşke kasa teker olsa başkan haklısın zaten sandık motor 18 bın sağdan sola alınsa en az 10 bın plaka 300 bin bıde otomatik kumar ama ben yinede teklıfımı vercem ya kısmet
araç 325. PH30907 bmw parts catalog E46 325i M56
Form > Function
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)