reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
twitterda asayiş berkemal diye bir sayfa var. genelde birilerinin önünü kesenleri yada makas atarak kazaya sebep olanları vs paylaşıyor. yada çok absürt trafik olaylarını filan. bizi neden paylaştın diye dava açan açana bizdeki kafa acayip bir kafa. o sebeple yok abi o kadar da olamaz demeyi bıraktım bir süredir.
yukarda yapılan olay hakkında çok acayip cümleler kurabilirim kendimce kuruyorum ancak yazamıyorum. Bu ülkenin adaletinden kurtuluyorlar belli ki tez zamanda ilahi adalet yerini bulur umarım.
Arkadaşlar bende biraz kaşınıyormuyum bilmiyorum ama aklıma düştü acaba araba hangi ülkeden gelme plaksı vs ne diye düşündüm sonra aracın videosundan plakasını aradım ama bulamadım (genelde aracın videosu çekilirken plakalar sökülür) sonra etrafındaki araçların videolarını aradım önce sağdaki phaetonun gümrük videosunu izledim ama bulamadım sonra arkadaki Ford galaxynin videosundan baktım ondada gözükmüyordu sonra arkadaki e39'un gümrük videosunun ilk saniyelerini açtım ve BİNGO plaka düpedüz açık ve ortada
https://youtu.be/9l-3Qxzb_UI?si=P4qwiVllFdAu679T
Eğer araç Hollanda plaka olsaydı plakayı internete yazınca ne var ne yok çıkıyordu ama maalesef başka bir plaka
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Biliyorum muhabbeti. x te denk geldi banada. Ama o şundan dolayı yeni kvkk maddelerinden dolayı yayınladığın kişinin izni yoksa bulurlaman lazım yüzlerini. Ordan yürürler anca.
Burada da ilgili yürüyüşü yapması için plaka gizli olmalı, telefon olmamalı, vs vs gibi. ytd değildir tabi ama yine de birşey çıkacağını zannetmem))) burası türkiye nereden ne çıkacağı belli olmaz.
https://eihale.gov.tr/ihaleler/detay...2smq1Xwvb5uvCR
nissan patrol için 2m fiyata gelmiş bu arabanın ne özelliği var ki
turbocuk istiyoruz
Km'yi orjinale çekmiş
Just a moment...
Cimer'den ziyade sahibinden'e şikayet edilebilir. Hasar durumunu yanlış işaretleyenleri şikayet ediyorum arada. Düzelttikleri oluyor.
Beyazdan dönme yas marine blue f80 m3
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
ekspertiz işini seve seve yapmış belli![]()
Mitsubishi Lancer.
Seat İbiza 1.9 TDi
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)